Direct naar de terminal gaan en wegvliegen: de servicemedewerker parkeerd uw auto op een parkeerplaats in de buurt.

Transfer:

Geen pendeldienst nodig - uw auto wordt overgenomen bij uw vertrekhal tussen 4:00 en 0:30 uur.

Transferduur:

Geen pendeldienst nodig.

Veiligheid:

De auto wordt geparkeerd op een verlichte, omheinde, afgeslotene en overdekte parkeerplaats, Alte Heerstr. 70, 47652 Weeze. De parkeerplaats bevindt zich op ongeveer 7 km van de luchthaven. Toegang is alleen mogelijk met een medewerker. Het personeel surveilleert regelmatig. De autosleutels worden tijdens het verblijf veilig opgeborgen.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 1,80m, max. breedte: 2,50m, max. lengte: 5,00; grotere voertuigen zijn op verzoek bij onze klantenservice en zonder toeslag mogelijk.

Bij aankomst:

niet nodig, omdat het voertuig wordt overgenomen aan de terminal.

Bij aankomst:

De auto wordt bij uw vertrekhal direct door het personeel overgenomen. 10 minuten voor uw aankomst belt u de parkeerplaats op en wacht u in uw auto op het personeel. Zij noteren de kilometerstand, stand van de benzinetank en eventuele beschadigingen en geven u een ontvangstbewijs. Mocht u vertraging hebben, informeert u alstublieft het personeel per telefoon.

Bij terugkomst:

Na uw aankomst zal de auto bij uw aankomsthal klaar staan. U ontvangt meer informatie over de teruggave van uw auto bij de afgifte.

Alstublieft let op:

Alstublieft let op, dat bij inrit in de centrale toegangsweg van de luchthaven een vergoeding van 2 Euro ter plaatse moet worden betaald.
Overname en teruggave van de auto gebeurt bij de vertrekhal. Om een soepele en punctuele service te garanderen, wordt u verzocht uw aankomsttijden bindend met het formulier aan te melden. De link krijgt u met uw boekingsbevestiging.

Adres:

Valetparking overdekte Parkeerplaats Weeze

Overgave van voertuig aan terminal. Parkeerplaats: Alte Heerstr. 70, 47652 Weeze

naar boven