Ideale positie bij de luchthaven: terminal is alleen in 5 min. te voet bereikbaar.

Transfer:

Een transfer is niet noodzakelijk, de parkeerplaats is slechts 500 meter van de terminal verwijderd. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven!

Transferduur:

Geen, u kunt naar de vertrekhal lopen

Veiligheid:

Verlichte en video-gemonitorde parkeerplaats met barrières. Het personeel controleerd regelmatig.

Autoafmetingen:

Lengte: 5,00 m; breedte: 2,50 m; hoogte: geen limiet

Bij aankomst:

Niet nodig.

Bij aankomst:

Hoofdingang:
Elk van de 4 inrijstroken gaat automatisch open bij het lezen van uw kentekenplaat. In geval van problemen drukt u op de knop met het blauwe telefoonsymbool rechts van het helpscherm. [Br] Ingang parking:
Bij de ingang van de parkeerplaats wordt uw kenteken gelezen en ontvangt u een papieren parkeerbewijs. Bewaart u dit voor wanneer u de parking verlaat. De slagboom opent automatisch na het verwijderen van het ticket. In geval van problemen, drukt u voor hulp op de knop met het telefoonsymbool in de rechter benedenhoek bij de ingangpaal.
BELANGRIJK: NEEM UW TICKET NIET ALS UW KENTEKENPLAAT NIET KAN WORDEN GELEZEN!
Kosten die ontstaan bij fout parkeren worden niet van ons vergoed!

Bij terugkomst:

Steek bij de uitgangspaal van het parkeerterrein het papieren parkeerbewijs in de opening onder het display. Na het aanpassen van uw gegevens gaat de slagboom automatisch open. Bijkomende betaling:
Als u langer parkeert dan u heeft geboekt, kunt u eenvoudig het extra parkeertarief betalen bij een van de geldautomaten op de luchthaven. Plaats uw papieren parkeerticket gewoon in de gleuf in de betaalautomaat.Na het betalen van het bedrag kunt u de parkeerplaats weer verlaten met uw papieren parkeerbewijs.

Alstublieft let op:

De in- en uitgang worden geregeld door kentekenherkenning. Om een probleemloze procedure ter plaatse te garanderen, registreert u uw kentekenplaat.
BELANGRIJK: NEEM UW TICKET NIET ALS UW KENTEKENPLAAT NIET KAN WORDEN GELEZEN!
Kosten die ontstaan bij fout parkeren worden niet van ons vergoed! Houd er rekening mee dat bij het betreden van de centrale toegangsweg naar de luchthaven 3 EUR moet worden betaald.

Adres:

P3 Parkeerplaats Airport Weeze

Flughafenring 1, 47652 Weeze

Tips direct van de parkeerplaats:

Setzen Sie vor dem Parken Ihre Mitfahrer und das Gepäck direkt am Terminal ab. Sie kommen auf der Fahrt zum Parkplatz direkt am Terminal vorbei.

naar boven