Ideale positie bij de luchthaven: terminal is alleen in 5 min. te voet bereikbaar.

Transfer:

Een transfer is niet noodzakelijk, de parkeerplaats is slechts 500 meter van de terminal verwijderd. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven!

Transferduur:

Geen, u kunt naar de vertrekhal lopen

Veiligheid:

Verlichte en video-gemonitorde parkeerplaats met barrières. Het personeel controleerd regelmatig.

Autoafmetingen:

Lengte: 5,00 m; breedte: 2,50 m; hoogte: geen limiet

Bij aankomst:

Niet nodig.

Bij aankomst:

Hoofdingang:
Elk van de 4 inrijstroken gaat automatisch open bij het lezen van uw kentekenplaat. In geval van problemen drukt u op de knop met het blauwe telefoonsymbool rechts van het helpscherm. [Br] Ingang parking:
Bij de ingang van de parkeerplaats wordt uw kenteken gelezen en ontvangt u een papieren parkeerbewijs. Bewaart u dit voor wanneer u de parking verlaat. De slagboom opent automatisch na het verwijderen van het ticket. In geval van problemen, drukt u voor hulp op de knop met het telefoonsymbool in de rechter benedenhoek bij de ingangpaal.
BELANGRIJK: NEEM UW TICKET NIET ALS UW KENTEKENPLAAT NIET KAN WORDEN GELEZEN!
Kosten die ontstaan bij fout parkeren worden niet van ons vergoed!

Bij terugkomst:

Steek bij de uitgangspaal van het parkeerterrein het papieren parkeerbewijs in de opening onder het display. Na het aanpassen van uw gegevens gaat de slagboom automatisch open. Bijkomende betaling:
Als u langer parkeert dan u heeft geboekt, kunt u eenvoudig het extra parkeertarief betalen bij een van de geldautomaten op de luchthaven. Plaats uw papieren parkeerticket gewoon in de gleuf in de betaalautomaat.Na het betalen van het bedrag kunt u de parkeerplaats weer verlaten met uw papieren parkeerbewijs.

Alstublieft let op:

De in- en uitgang worden geregeld door kentekenherkenning. Om een probleemloze procedure ter plaatse te garanderen, registreert u uw kentekenplaat.
BELANGRIJK: NEEM UW TICKET NIET ALS UW KENTEKENPLAAT NIET KAN WORDEN GELEZEN!
Kosten die ontstaan bij fout parkeren worden niet van ons vergoed!

Adres:

P3 Parkeerplaats Airport Weeze

Flughafenring 1, 47652 Weeze

Tips direct van de parkeerplaats:

Setzen Sie vor dem Parken Ihre Mitfahrer und das Gepäck direkt am Terminal ab. Sie kommen auf der Fahrt zum Parkplatz direkt am Terminal vorbei.

naar boven