8 dagen parkeren vanaf € 50.00

Makkelijker gaat het niet: Individuele 24h taxitransfer.

Transfer:

Individuele 24-uurstransfer naar en naag de luchthaven inclusief.

Transferduur:

Ongeveer 7 minuten

Veiligheid:

Het parkeerterrein is omheind met barrières, verlicht en bewaakt met camera's. De parkeerplaats wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Lengte: 5,00 m, Breedte: 2,30 m, Hoogte: geen limiet.

Bij aankomst:

Kinderstoeltjes zijn op verzoek beschikbaar.

Bij aankomst:

Om te parkeren heeft u alleen maar deze QR-code nodig. Scan de code bij de ingang van de parkeerplaats. Wanneer u problemen bij de ingang heeft drukt u alstublieft op de telefoonknop bij de ingang beneden rechts voor hulp. Geen transfer, de terminal is te voet bereikbaar (650 m)

Bij terugkomst:

Na de landing in Weeze gaat u naar de bushalte 5 direct voor de terminal. Hier wordt u ook bij aankomst gebracht. Bij bushalte 5 kijkt u uit naar een auto van Airport Shuttle Weeze. De pendeldienst brengt u naar de parkeerplaats op vertoon van uw boekingsbevestiging. Het telefoonnummer voor vragen of bij problemen staat op uw boekingsbevestiging vermeldt. De shuttle- en parkeerservice is rond om het uur beschikbaar. Scan de QR-code bij de uitgang van de parkeerplaats om deze weer te verlaten.

Alstublieft let op:

Na de boeking ontvangt u, binnen 24 uur, een aparte e-mail van de parkeerplaats operator met u boekingsbevestiging en een parkeerticket om af te drukken. Alstublieft check ook uw spams.

Adres:

Easy Airportparking Parkeerplaats Weeze

Holtumsweg 32, 47652 Weeze, Duitsland

naar boven