De autosleutel hoeft niet te worden ingeleverd. Korte transfer naar het vliegveld.

Transfer:

Transfer tussen 00:00 en 24:00 uur inclusief. Transferduur: ca. 7 minuten.

Transferduur:

Transferduur: ca. 7 minuten.

Veiligheid:

omheinde, met slagboom, verlicht, bewaakt met camera, met vaste kwaliteitsstandaarden. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: onbegrensd; max. breedte: 2,30m; max. lengte: 5,00m;

Bij aankomst:

Autostoeltjes en zitverhogers zijn op aanvraag bij de klantenservice beschikbaar. Maxicosi's zijn helaas niet beschikbaar.

Bij aankomst:

U krijgt binnen 24 uur een mail van de parkeerplaats met de QR-Code. Bij aankomst heeft u deze QR-Code nodig. U kunt het uitprinten of via uw mobiele telefoon bij de ingang scannen. Controleer alstublieft ook uw map met ongewenste e-mail wanneer deze e-mail niet aankomt. Het is niet mogelijk meer dan één keer de parkeerplaats te verlaten of te betreden. De collectie van de shuttle is automatisch. Wanneer u problemen bij de ingang heeft drukt u alstublieft op de telefoonknop bij de ingang beneden rechts voor hulp.

Bij terugkomst:

Na de landing in Weeze gaat u naar de bushalte 5 direct voor de terminal. Hier wordt u ook bij aankomst gebracht. Bij bushalte 5 kijkt u uit naar een auto van Airport Shuttle Weeze. De pendeldienst brengt u naar de parkeerplaats op vertoon van uw boekingsbevestiging. Het telefoonnummer voor vragen of bij problemen staat op uw boekingsbevestiging vermeldt. De shuttle- en parkeerservice is rond om het uur beschikbaar. Scan de QR-code bij de uitgang van de parkeerplaats om deze weer te verlaten.

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ongeveer 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats te zijn. Houdt u hier rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aangeeft, anders kan er geen stipte transfer gegarandeerd worden. Wij willen u er tevens op wijzen dat de transfertijden bindend zijn.

Adres:

Easy Airportparking Parkeerplaats Weeze

Holtumsweg 32, 47652 Weeze

naar boven