24 uur pendeldienst van en naar de haven bij de prijs inbegrepen.

Transfer:

Individueel 24uurs transfer naar en van de haven.

Transferduur:

ca. 16 minuten

Veiligheid:

De parkeerplaats is omheind en verlicht. Het terrein is bewaakt met video camera's. Het personeel is 24h aanwezig. [b]Sleutelinlevering: Indien u niet wenst uw sleutel af te geven, is het tarief € 2,00 per dag. De kosten dienen ter plaatse te worden betaald. In de zomermaanden juli tot augustus kan het drukker zijn, daarom is in deze maanden de sleuteloverhandiging noodzakelijk.
Let alstublieft op dat uw auto door het personeel geparkeerd wordt om de voertuigen te kunnen verplaatsen indien nodig.

Autoafmetingen:

max. hoogte: 3,50m; max. breede: 2,20m; max. leengte: 5,50m

Bij aankomst:

Op aanvraag. Neem alstublieft contact op met onze klantenservice.

Bij aankomst:

Parkeer alstublieft in de buurt van de receptie om in te checken.

Bij terugkomst:

Zodra u bent geland dient u met de chauffeur Flypark te bellen. U wordt vervolgens bij de haven aan het afgesproken trefpunt opgehaald.

Alstublieft let op:

Sleuteloverhandiging: Indien u niet wenst uw sleutel af te geven, is het tarief € 2,00 per dag. De kosten dienen ter plaatse te worden betaald. Let alstublieft op dat uw auto door het personeel geparkeerd wordt om de voertuigen te kunnen verplaatsen indien nodig. In de zomermaanden juli tot augustus kan het drukker zijn, daarom is tijdens deze maanden de sleuteloverhandiging noodzakelijk.
Geef de gewenste transfertijden direct na uw boeking met het shuttle formulier door. De link naar het formulier vindt u in uw boekingsbevestiging.

Adres:

Flypark Parkeerplaats, haven van Venetië

Via Triestina 94, 30173 Tessera/Venezia, Italy

Tips direct van de parkeerplaats:

Omheind, afgesloten, bewachte parkeergarage. Het terrein is 24 uur bezet bewaakt met camera's. Houd er alstublieft rekening mee dat u uw auto sleutel dient in te leveren.

naar boven