Korte route: met de shuttle bent u in 5 minuten bij de haven. De parking heeft hoge veiligheidsnormen.

Transfer:

De transfer (van 07:00 tot 24:00) van en naar de haven is inbegrepen. Er is een transfer beschikbaar na deze tijden op aanvraag mar die kost €30,- (betaling is ter plekke). De transfer is inbegrepen voor maximaal 8 personen.

Transferduur:

Ongeveer 5 minuten

Veiligheid:

De parkeergarage is omheind, goed verlicht, afgesloten, onder videobewaking en is 24 uur bemand. Toegang tot het parkeerpark is alleen mogelijk met een medewerker. Regelmatige controles worden gemaakt door het personeel. Wegens veiligheids- en ruimtebeheer is het verplicht om uw autosleutels aftegeven.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 2,20 max. breedte: 3,00m; max. lengte: 7,00m;

Bij aankomst:

Verhogers en kinderzitjes zijn helaas niet beschikbaar.

Bij aankomst:

Bel aub de shuttlechauffeur wanneer u aankomt bij de parking en zeg hem uw transfertijd. U wordt dan naar een parkeerplaats gebracht en naar de haven gebracht zodra uw auto is geparkeerd.

Bij terugkomst:

De shuttlechauffeur haalt u op de aankomstzone in de terminal. Op de ruit van uw auto viddt u het ticket om uit de parking te komen.

Alstublieft let op:

Voor u een stipte en makkelijke procedure. Een melding van de aankomsttijd is een verplicht element voor het overhandigingsformulier, waarvan u een link zal vinden in uw boekingsbevestiging. Uit veiligheids- en rangeeroverwegingen is de afgifte van de autosleutel noodzakelijk.
Let op: Wij raden u aan op zaterdag voor 16 uur op de parkeerplaats aan te komen om organisatorische redenen.

Adres:

Drivers Gilbe Parkeerplaats

Via Gian Rinaldo Carli 10, 34123 bei Park Sant'Andrea Triest

naar boven