In de parking is uw auto beschermd tegen wind en weer. Het product heeft hoge veiligheidsnormen en snelle transfer naar de haven.

Transfer:

De transfer (van 07:00 tot 24:00) van en naar de haven is inbegrepen. Er is een transfer beschikbaar na deze tijden op aanvraag mar die kost €30,- (betaling is ter plekke). De transfer is inbegrepen voor maximaal 8 personen

Transferduur:

Ongeveer 5 minuten

Veiligheid:

De overdekte parkeergarage is omheind, goed verlicht, afgesloten, onder videobewaking en is 24 uur bemand. Toegang tot het parkeerpark is alleen mogelijk met een medewerker. Regelmatige controles worden gemaakt door het personeel. Wegens veiligheids- en ruimtebeheer is het verplicht om uw autosleutels aftegeven.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 2,20 max. breedte: 3,00m; max. lengte: 7,00m;

Bij aankomst:

Verhogers en kinderzitjes zijn helaas niet beschikbaar.

Bij aankomst:

Bel aub de shuttlechauffeur wanneer u aankomt bij de parking en zeg hem uw transfertijd. U wordt dan naar een parkeerplaats gebracht en naar de haven gebracht zodra uw auto is geparkeerd.

Bij terugkomst:

De shuttlechauffeur haalt u op de aankomstzone in de terminal. Op de ruit van uw auto viddt u het ticket om uit de parking te komen.

Alstublieft let op:

Voor u een stipte en makkelijke procedure. Een melding van de aankomsttijd is een verplicht element voor het overhandigingsformulier, waarvan u een link zal vinden in uw boekingsbevestiging.

Adres:

Drivers Gilbe Parkeergarage

Via Gian Rinaldo Carli 10, 34123 Triest

naar boven