De individuele transfer brengt u in 8 minuten naar de haven. De parkeergarage heeft hoge veiligheidsnormen.

Transfer:

De individuele transfer van en naar de haven is inbegrepen van 08:00 tot 14:00 uur. De transfer is inbegrepen voor maximaal 2 passagiers; elke extra passagier kost €10,-extra per reis.

Transferduur:

Ongeveer 8 minuten.

Veiligheid:

De parkeergarage is omheind, goed verlicht, afgesloten, onder videobewaking en is 24 uur bemand. Toegang tot het parkeerpark is alleen mogelijk met een medewerker. Regelmatige controles worden gemaakt door het personeel. Wegens veiligheids-en ruimtebeheer is het verplicht om uw autosleutels aftegeven.

Autoafmetingen:

Max. Hoogte: 4,50 m; max. Breedte: 1,80 m; max. Lengte: 5,00 m; grotere voertuigen kunnen worden geparkeerd op aanvraag. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Bij aankomst:

Kinderzitjes en verhogers zijn niet beschikbaar

Bij aankomst:

Bij uw aankomst parkeer uw auto aub aan de buitenkant. Ga dan naar de receptie om u aan te melden en om de autosleutels af te geven. Het personeel zet uw bagage in de shuttlebus en brengt u naar de haven.

Bij terugkomst:

Bel aub de shuttlechauffeur wanneer u uw bagage heeft opgehaald. U wordt dan opgehaald bij de vooraf afgesproken ontmoetingsplek. (NH Hotel).

Alstublieft let op:

Wegens veiligheids-en planningsredenen is het nodig dat u uw autosleutels inlevert.

Adres:

Park Blue parking

Via dei Partigiani 19R, 17100 Savona (SVN)

Tips direct van de parkeerplaats:

Extra services zoals het schoonmaken van de binnen- en buiten kant van de auto, tanken, banden vervangen zijn beschikbaar op aanvraag. (boeking en betaling is ter plekke)

naar boven