De parkeergarage heeft hoge veiligheidsnormen. De individuele transfer brengt u in 8 minuten naar de haven.

Transfer:

De individuele transfer van en naar de haven is inbegrepen van 08:00 tot 14:00 uur. De transfer is inbegrepen voor maximaal 2 passagiers; elke extra passagier kost €10,-extra per reis. (betaling is ter plekke).

Transferduur:

Transfer tijd: Ongeveer 8 minuten

Veiligheid:

De parkeergarage is omheind, goed verlicht, afgesloten, onder videobewaking en is 24 uur bemand. Toegang tot het parkeerpark is alleen mogelijk met een medewerker. Regelmatige controles worden gemaakt door het personeel. Wegens veiligheids-en ruimtebeheer is het verplicht om uw autosleutels aftegeven.

Autoafmetingen:

Max. Hoogte: 4,50 m; max. Breedte: 1,80 m; max. Lengte: 5,00 m; grotere voertuigen kunnen worden geparkeerd op aanvraag. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Bij aankomst:

Verhogers en kinderzitjes zijn niet beschikbaar.

Bij aankomst:

Bij uw aankomst parkeer uw auto aub aan de buitenkant. Ga dan naar de receptie om u aan te melden en om de autosleutels af te geven. Het personeel zet uw bagage in de shuttlebus en brengt u naar de haven.

Bij terugkomst:

Bel aub de shuttlechauffeur wanneer u uw bagage heeft opgehaald. U wordt dan opgehaald bij de vooraf afgesproken ontmoetingsplek. (NH Hotel).

Alstublieft let op:

Voor u een stipte en makkelijke procedure. Een melding van de aankomsttijd is een verplicht element voor het overhandigingsformulier, waarvan u een link zal vinden in uw boekingsbevestiging. Wegens veiligheids-en planningsredenen is het nodig dat u uw autosleutels inlevert.

Adres:

Park Blue parkeergarage

Via dei Partigiani 19R, 17100 Savona (SVN)

Tips direct van de parkeerplaats:

Extra services zoals het schoonmaken van de binnen-en buitenkant van de auto zijn beschikbaar op aanvraag (betaling is ter plekke).

naar boven