U levert uw auto meteen af bij de haven aan een medewerker. Uw auto is veilig in de parking gedurende uw vakantie.

Transfer:

Geen transfer nodig - want de auto wordt overgenomen bij de haven terminal (tussen 08:00 en 02:00 uur).

Transferduur:

Geen transfer nodig

Veiligheid:

De parkeergarage is omheind, goed verlicht, afgesloten, onder videobewaking en is 24 uur bemand.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 4,50 max. breedte: 1,80m; max. lengte: 5,00m; grotere voertuigen kunnen worden geparkeerd op aanvraag. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Bij aankomst:

Niet nodig want de auto wordt overhandigd bij de terminal.

Bij aankomst:

Uw auto wordt overgenomen bij de haven terminal, tegenover het NH Hotel, Via Chiodo, 30m van de haven. Bel aub de parkingservice wnneer u aankomt (het telefoon nummer bevindt zich op uw boekingsbevestiging) en wacht in uw auto op een medewerker. Uw kilometerstand en de eventuele schade worden opgenomen en daarna krijgt u uw ontvangstbevestiging. Informeer aub de parkingservice wanneer u vertraging heeft en meld uw nieuwe aankomsttijd.

Bij terugkomst:

Wanneer u terugkomt, zal uw auto gereed zijn. De ontmoetingsplaats voor de overhandiging van de auto is tegenover het NH Hotel, vlak naast de terminal.

Alstublieft let op:

De overhandiging en de terugkeer van de auto gebeuren in de luchthaven terminal voor een stipte en makkelijke procedure. Een melding van de aankomsttijd is een verplicht element voor het overhandigingsformulier, waarvan u een link zal vinden in uw boekingsbevestiging.

Tips direct van de parkeerplaats:

Extra services zoals het schoonmaken van de binnen- en buitenkant, tanken, banden vervangen van de auto zijn beschikbaar op aanvraag (betaling is ter plekke).

naar boven