Schlüsselabgabe erforderlich. Hervorragende Sicherheitsstandards.

Transfer:

De individuele geboekte 24 uur transfer van en naar de luchthaven is inbegrepen. De individuele geboekte transfer van en naar de luchthaven is inbegrepen. De transfer is inbegrepen voor maximaal 4 passagiers; elke extra passagier kost €7,- extra per reis (betaling is ter plekke).

Transferduur:

Ongeveer 6 minuten

Veiligheid:

De parkeergarage is omheind, goed verlicht, afgesloten, onder videobewaking en is 24 uur bemand. Toegang tot het parkeerpark is alleen mogelijk met een medewerker. Regelmatige controles worden gemaakt door het personeel.

Autoafmetingen:

Max. Hoogte: 2,00 m; max. Breedte: 2,40 m; max. Lengte: 5,50 m;

Bij aankomst:

Verhogers en kinderzitjes zijn beschikbaar.

Bij aankomst:

Meld u aub eerst bij het kantoor van het parkeerpark bij uw aankomst. Hierna wordt u naar de luchthaven gebracht.

Bij terugkomst:

Bel de shuttlechauffeur nadat u uw bagage heeft opgehaald. U wordt dan opgehaald bij de haven bij de afgesproken plaats.

Alstublieft let op:

Om een stipte en makkelijke transfer te verzekeren, is een melding van uw aankomsttijden verplicht in het shuttleformulier, waarvan u een link zult vinden op uw boekingsbevestiging.Wegens veiligheids-en planningsredenen is het nodig dat u uw autosleutels inlevert.

Als de dag van aankomst of terugkomst op de parkeerplaats een feestdag is, is een toeslag van 10 € (per voertuig) ter plaatse te betalen.

Adres:

Parkineo Orly Parkeergarage

1 Chemin des carrières, 94310 Orly, Frankrijk

naar boven