8 dagen parkeren vanaf € 85.00

De autosleutel moet worden ingeleverd. Hoge veiligheidsstandaarden.

Transfer:

De shuttle is inlcusief en rijdt van 4 tot 9 en van 17 tot 24 ieder half uur. Tussen 9 en 17 uur rijdt de shuttlebus een keer per uur, vertrektijd op het hele uur. De transfer is voor maximaal 4 personen bij de prijs inbegrepen. Voor iedere verdere persoon en rit wordt 10,- EUR berekend. Transfers buiten de dienstregeling zijn mogelijk voor 15,- EUR. Zorgt u er alstublieft voor dat u 15 minuten voor vertrek op het vertrekpunt aanwezig bent.
Huisdieren tot 5 kg kunnen kostenloos meerijden (in een draagtas), vanaf 5 kg kan uw huisdier tegen een meerprijs (8,- EUR ter plekke te betalen) en in een eigen draagbox mee.

Transferduur:

Transferduur: ca. 10 minuten.

Veiligheid:

24h personeel aanwezig, omheinde, verlicht, afgesloten, met slagboom, bewaakt met camera, met vaste kwaliteitsstandaarden. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: onbegrensd; max. breedte: 3m; max. lengte: 5m;

Bij aankomst:

Autostoeltjes en zitverhogers zijn op aanvraag bij de klantenservice beschikbaar. Maxicosi's zijn helaas niet beschikbaar.

Bij aankomst:

Meldt u zich met uw boekingsbevestiging en het vluchtnummer van de terugvlucht aan bij de hotelreceptie. Vervolgens wordt u een parkeerplaats aangewezen en u wordt naar de luchthaven gebracht. Houdt u rekening met minstens 30 minuten tussen aankomst op de parkeerplaats en de check-in op de luchthaven.

Bij terugkomst:

Belt u na het in ontvangst nemen van uw bagage de parkeerplaatsbeheerder op. Deze haalt u op het afgesproken ontmoetingspunt bij de luchthaven op.

Alstublieft let op:

Uit veiligheids- en rangeeroverwegingen is de afgifte van uw autosleutel noodzakelijk.

Adres:

Grand Hôtel Sénia Parking Parkeerplaats Orly

6 rue du Bas Marin, 94310 Orly

naar boven