8 dagen parkeren vanaf € 85.00

Met camera's bewaakte parkeerplaats incl. transfer tussen 4:00 en 24:00 uur. De gratis transfer rijdt alleen 10 minuten.

Transfer:

De shuttle is inlcusief en rijdt van 4 tot 9 en van 17 tot 24 ieder half uur. Tussen 9 en 17 uur rijdt de shuttlebus een keer per uur, vertrektijd op het hele uur. De transfer is voor maximaal 4 personen bij de prijs inbegrepen. Voor iedere verdere persoon en rit wordt 10,- EUR berekend. Transfers buiten de dienstregeling zijn mogelijk voor 15,- EUR. Zorgt u er alstublieft voor dat u 15 minuten voor vertrek op het vertrekpunt aanwezig bent.
Huisdieren tot 5 kg kunnen kostenloos meerijden (in een draagtas), vanaf 5 kg kan uw huisdier tegen een meerprijs (8,- EUR ter plekke te betalen) en in een eigen draagbox mee.

Transferduur:

ongever 10 minuten

Veiligheid:

De parkeergarage is omheind, goed verlicht, afgesloten, onder videobewaking en is 24 uur bemand. Regelmatige controles worden gemaakt door het personeel.

Bij aankomst:

Kinderzitjes en verhogers zijn beschikbaar op aanvraag. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Bij aankomst:

Nadat u aankomt bij de parkeergarage, registreer bij de receptie met uw naam, boekingsreferenties en vluchtnummer. U wordt dan naar de luchthaven gebracht.

Bij terugkomst:

Bel aub de shuttlechauffeur na de bagageclaim. U wordt dan opgehaald bij de luchthaven in de vooraf afgesproken ontmoetingsplaats.

Adres:

Grand Hôtel Sénia Parkeren Parkeerplaats Orly

6 rue du Bas Marin, 94310 Orly, Frankrijk

naar boven