Ga met alle rust op vakantie - uw auto staat in een goed beveiligde parkeergarage.

Transfer:

Individuele transfer tussen 06:00 en 22:00 uur inclusief.
De transfers zijn inbegrepen voor maximaal 4 passagiers; elke extra passagier kost €7,- extra per reis (betaling is ter plekke) Ons advies: Breng uw medereizigers eerst naar de luchthaven.

Transferduur:

Ongeveer 5 minuten.

Veiligheid:

De openlucht parking heeft een beveiligd hek en is goed verlicht, afgesloten, onder videobewaking, omheind en 24H personeel. Regelmatige controles worden gemaakt door het personeel.

Autoafmetingen:

Max. Hoogte: 2,00 m; max. Breedte: 2,00 m; max. Lengte: 5,00 m; grotere voertuigen kunnen worden geparkeerd op aanvraag voor €2,- extra per dag. Als uw auto groter is neem dan aub contact op met onze klantenservice.

Bij aankomst:

Verhogers en kinderzitjes zijn beschikbaar. Neem aub contact op met onze klantenservice.

Bij aankomst:

Wannneer u aankomt ga dan aub naar de receptie om in te checken. Het personeel zal u verder inlichten. Houd uw terugvluchtnummer bij de hand (bijvoorbeeld LH 2374).

Bij terugkomst:

Bel aub de shuttlechauffeur na de bagageclaim. U wordt dan omgehaald van de luchthaven in de vooraf afgesproken ontmoetingsplaats.

Alstublieft let op:

Wegens beveiliging en het ruimtebeheer, is het nodig om uw autosleutels af te geven, ze worden veilig ter plekke opgeborgen totdat u terugkomt van uw reis.

Adres:

Promo Park Open Roissy Parkeerplaats

241 rue de la belle Etoile, 95700 Roissy-en-France, Frankrijk

Tips direct van de parkeerplaats:

Wegens beveiliging en het ruimtebeheer, is het nodig om uw autosleutels af te geven, ze worden veilig ter plekke opgeborgen totdat u terugkomt van uw reis.

naar boven