Hoge beveiligingsnormen: uw auto zal 24/7 onder videobewaking en regelmatig gecontroleerd worden.

Transfer:

Inclusief transfer naar en van het vliegveld van 07:00 tot 21:00 uur iedere 30 minuten. Buiten deze tijden is een transfer voor 10,- EUR per rit mogelijk. De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief, voor iedere verdere persoon en afstand wordt ter plaatse EUR 5,- berekend. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven!

Transferduur:

Ca. 12 Minuten

Veiligheid:

Omheinde, verlichte, afgeslotene, video-gemonitord, bewaakte, 24uur personeel bezette parkeerplaats. Er zijn regelmatige controle-gangen door het personell.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 2,00 m; max. breedte: 2,50 m; max. lengte: 6,00 m; grotere auto's op aanvraag bij klantenservice mogelijk.

Bij aankomst:

Autostoeltjes en verhoging voor kinderen aanwezig.

Bij aankomst:

Bij aankomst meldt u zich eerst aan de receptie van de parkeerplaats. Hier ontvangt u verdere informatie van het personeel ter plaatse.

Bij terugkomst:

Belt u na het in ontvangst nemen van uw bagage en na de landing de shuttlechauffeur op. Deze haalt u op het afgesproken ontmoetingspunt bij de luchthaven op.

Alstublieft let op:

Wij raden u aan om minstens 2,5 uur voor het vertrek van uw vlucht aanwezig te zijn op de parking. Houdt hier rekening mee tijdens uw boeking en verzeker u ervan dat u de juiste informatie invult in het boekingsformulier, anders kunnen wij geen stipte service garanderen. Houdt er rekening mee dat de aangegeven trasfertijden verplicht zijn.
Wegens veiligheids - en ruimtemaatregelen, is het verplicht om uw autosleutels af te geven, deze worden veilig ter plekke opgeborgen tot uw terugkomst van uw reizen.
Elke niet geboekte extra dag kost 10,- EUR extra.

Adres:

Parking Pascher Parkeerplaats CDG

1 rue du grand puits, 95380 Villeron

naar boven