De autosleutel moet worden ingeleverd. Hoge veiligheidsstandaarden.

Transfer:

24-uurs transfer (iedere 5 minuten) in prijs inbegrepen. Transferduur: ca. 5 minuten. Als de dag van aankomst of terugkomst op de parkeerplaats een feestdag is, is een toeslag van 10 € (per voertuig) ter plaatse te betalen. Naar terminals: 1,2,3. De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief. Voor iedere persoon extra wordt ter plaatse 7 EUR berekend per rit. Transport van grote bagage (bv. golftas, surfplank, ski's...) mogelijk op aanvraag. Gelieve afwijkende bagage bij de klantenservice aan te melden.

Transferduur:

Transferduur: ca. 5 minuten.

Veiligheid:

24h personeel aanwezig, omheinde, verlichte, afgesloten, met slagboom, video-gemonitord, met vaste kwaliteitsstandaarden. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 2,00m; max. breedte: 2,40m; max. lengte: 5,50m;

Bij aankomst:

Autostoeltjes en zitverhogers zijn op aanvraag bij de klantenservice beschikbaar. Maxicosi's zijn helaas niet beschikbaar.

Bij aankomst:

Bij aankomst meldt u zich eerst aan de receptie van de parkeerplaats. Hier ontvangt u verdere informatie van het personeel ter plaatse. Uw auto wordt dan naar de parkeerplaats op 0,3 km afstand gebracht

Bij terugkomst:

Belt u na het in ontvangst nemen van uw bagage de parkeerplaatsbeheerder op. Deze haalt u op het afgesproken ontmoetingspunt bij de luchthaven op.

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn. Uit veiligheids- en rangeeroverwegingen is de afgifte van uw autosleutel noodzakelijk.

Adres:

Parkineo Roissy Parkeerplaats

3 Rue du stade Sauvanet, 77990 Le Mesnil Amelot

naar boven