De individuele transfer brengt u in 10 minuten naar de luchthaven.

Transfer:

Individuele geboekte transfer tussen 6:00 en 22:00 uur van en naar de luchthaven is inbegrepen. Deelt u het a.u.b. de parkeerplaatsbeheerder telefonisch mee als u later dan de aangemelde aankomsttijd aan zult komen. Het telefoonnummer van de parkeerplaats ziet u op uw boekingsbevestiging.

Transferduur:

ongeveer 8-10 minuten

Veiligheid:

De parkeergarage is goed verlicht, afgesloten, onder videobewaking, bewaakt en is 24 uur bemand. Toegang tot de parkeergarage is alleen mogelijk met een medewerker.

Autoafmetingen:

Max. Hoogte: 2,00 m; max. Breedte: 2,30 m; max. Lengte: 6,00 m

Bij aankomst:

Verhogers en kinderzitjes zijn beschikbaar.

Bij aankomst:

Een medewerker zal op u wachten bij de parking op uw geboekte aankomsttijd. Hij neemt dan uw voertuig over en helpt u met uw bagage. De shuttle brengt u dan naar de vertrek terminal (Franse kant). Een inspectieformulier is beschikbaar op aanvraag en kost €3,99 extra (ter plekke betalen)

Bij terugkomst:

Bel aub de shuttlechauffeur nadat u uw bagage heeft opgehaald. U wordt dan bij de luchthaven in de vooraf afgesproken ontmoetingsplaats opgehaald.

Alstublieft let op:

Wanneer u uw reis- en voertuigdetails niet heeft ingevuld tijdens uw boeking, gebruik dan dit formulier om dit te doen. Dit zal een punctuele en goede start van uw reis garanderen : http://www.holidayextras.de/s/cdg9.html

Adres:

Park & Trip Parkeerplaats Paris CDG STOP SALE

241 rue de la Belle Etoile, 95700 Roissy-En-France, France

naar boven