De autosleutel moet worden ingeleverd. Hoge veiligheidsstandaarden.

Transfer:

Individuele transfer tussen 06:00 en 22:00 uur. Transferduur: ca. 10 minuten. Buiten deze tijden of op feestdagen is een transfer op aanvraag en tegen een meerprijs van 10 EUR per rit mogelijk. De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief. Voor iedere persoon extra wordt ter plaatse 5 EUR berekend per rit. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven!

Transferduur:

Transferduur: ca. 10 minuten.

Veiligheid:

24h personeel aanwezig, omheinde, verlicht, afgesloten, met slagboom, bewaakt met camera, met vaste kwaliteitsstandaarden. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 2,00m; max. breedte: 2,50m; max. lengte: 5,00m; Grotere auto's en campers zijn niet mogelijk.

Bij aankomst:

Kinderzitjes zijn nicht beschikbaar. Zitverhogers zijn op aanvraag bij de klantenservice beschikbaar.

Bij aankomst:

Belt u alstublieft de parkeerplaats op, 30 minuten voor aankomst. Bij aankomst meldt u zich eerst aan de receptie van de parkeerplaats. Hier ontvangt u verdere informatie van het personeel ter plaatse.

Bij terugkomst:

Belt u na het in ontvangst nemen van uw bagage de parkeerplaatsbeheerder op. Deze haalt u op het afgesproken ontmoetingspunt bij de luchthaven op.

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ca. 3,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn. Uit veiligheids- en rangeeroverwegingen is de afgifte van uw autosleutel noodzakelijk.

Adres:

Fly Park Parkeerplaats CDG

16 Rue des Prés Boucher, 77230 Dammartin-en-Goële

naar boven