Korte transfer naar het vliegveld.

Transfer:

Individuele 24h transfer van en naar de luchthaven inclusief. De transfer is voor max. 4 personen. Voor ieder verdere persoon is er een toeslag van 20,- per rit te betalen (ter plaatse te betalen). Onze tip: breng het eerst alle reizigers naar de luchthaven!

Transferduur:

ca. 5 minuten

Veiligheid:

De parkeerplaats is omheind, belicht en afgesloten, er zijn video camera's en het personeel is 24uur aanwezig. Het wordt regelmatig controleerd. Uit veiligheidsredenen moeten de sleutels worden ingeleverd.

Bij aankomst:

Alstublieft parkeer uw auto en ga daarna naar de receptie en meld u zich aan. Kilometerstand en eventuele schade wordt genoteerd en u ontvangt een bevestiging. Daarna wordt u naar de luchthaven gebracht. Indien u vragen heeft kunt u graag de parkeerplaats contacteren (telefoonnummer vindt u op uw bevestiging).

Bij terugkomst:

Nadat u uw bagage heeft ontvangen bel alstublieft de shuttle. U wordt op het vooraf besproken trefpunt opgehaald.

Alstublieft let op:

Omheind en belicht parkeerplaats bij de Airport Roissy Charles de Gaulle. Individuele 24h transfer naar de luchthaven en terug inclusief.De sleutels moeten not worden ingeleverd. Uit veiligheidsredenen is de afgifte van de sleutel nodig.

Adres:

AirPark Roissy Parkeerplaats

RD16, Route de Choisy aux Boeufs, 95470 Vémars, France

Tips direct van de parkeerplaats:

De transfer is voor max. 4 personen. Voor ieder verdere persoon is er een toeslag van 20,- per rit te betalen (ter plaatse te betalen). Onze tip: breng het eerst alle reizigers naar de luchthaven!

naar boven