Geen transfer nodig - want de auto wordt bij de terminal overgenomen.

Transfer:

Geen transfer nodig - u auto wordt overgenomen bij de cruise terminal tussen 04:00 en 01:00 uur.

Transferduur:

Geen transfer nodig

Veiligheid:

De meerdere verdieping garage is omheind, afgesloten, videobewaakt en 24 uur bemand. Regelmatige controles worden gemaakt door het personeel. Wegens beveiligings-en huishoudregels is het verplicht de sleutels af te geven.

Autoafmetingen:

Max. Hoogte: onbeperkt; max. Breedte: 2,50 m; max. Lengte: 5,00 m; grotere voertuigen kunnen worden geparkeerd op aanvraag voor €30,- extra. Als uw auto groter is neem dan aub contact op met onze klantenservice.

Bij aankomst:

Niet nodig want de auto wordt overhandigt bij de terminal.

Bij aankomst:

Uw auto wordt overgenomen bij de cruise haven terminal. Bel aub de parkeergarage 15 minuten voordat u aankomt (het telefoonnummer staat op de boekingsbevestiging) en wacht in uw auto op een medewerker. Uw kilometerstand en eventuele bestaande schade worsdt genoteerd en u zal een bevestiging van ontvangst krijgen. Informeer aub de parkeerservice als u vertraging heeft en geef dan uw nieuwe aankomsttijd.

Bij terugkomst:

Wanneer u terugkomt, is uw auto al gereed en wacht bij de terminal. Verdere details betreffende het ophalen wordt gegeven tijdens uw aankomst bijde haven om u auto aftegeven.

Alstublieft let op:

De overhandiging en de terugkeer van de auto gebeuren in de cruise haven terminal voor een stipte en makkelijke procedure. Een melding van de aankomsttijd is een verplicht element voor het overhandigingsformulier, waarvan u een link vindt op uw boekingsbevestiging.

naar boven