De transfer van en naar de haven is voor u inbegrepen. De parkeergarage heeft hoge veiligheidsnormen.

Transfer:

Transfer tussen 04:00 en 01:00 uur van en naar de haven inbegrepen. De transfer is inbegrepen voor maximaal 8 personen.

Transferduur:

Ongeveer 16 minuten

Veiligheid:

De parkeergarage is omheind, goed verlicht, afgesloten, onder videobewaking en is 24 uur bemand. Toegang tot de parkeergarage is alleen mogelijk met een medewerker. Regelmatige controles worden gemaakt door het personeel. Wegens veiligheids- en huishoudregels is het verplicht uw autosleutels aftegeven.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: onbeperkt; max. breedte: 2,50m; max. lengte: 5,00m; grotere voertuigen kunnen worden geparkeerd op aanvraag voor €30,- extra per dag. Als uw auto groter is neem dan aub contact op met onze klantenservice.

Bij aankomst:

Verhogers en kinderzitjes zijn beschikbaar op aanvraag. Neem hiervoor aub contact op met onze klantenservice.

Bij aankomst:

Laat aub uw boekingsbevestiging zien in de parkeergarage. U wordt begeleid naar een parkeerplaats en u wordt naar de haven gebracht zodra uw auto is geparkeerd. De auto wordt geparkeerd door het personeel.

Bij terugkomst:

Bel de shuttlechauffeur nadat u uw bagage heeft opgehaald. U wordt dan opgehaald bij de haven bij de afgesproken plaats.

Alstublieft let op:

Voor u een stipte en makkelijke procedure. Een melding van de aankomsttijd is een verplicht element voor het overhandigingsformulier, waarvan u een link zal vinden in uw boekingsbevestiging. Wegens beveiligings- en huishoudregels is het verplicht om uw autosleutels aftegeven. De transfer is inbegrepen voor maximaal 8 personen.

Adres:

Traveler´s Parkeergarage Marseille haven

14 Rue de Lisbonne, 13127 Vitrolles, France

Tips direct van de parkeerplaats:

Transfer van en naar de haven is inbegrepen. De transfer is inbegrepen voor maximaal 8 personen.

naar boven