Hoge veiligheidsstandaards: Parkeren dicht bij de luchthaven. Een gratis transfer brengt u naar de check-in.

Transfer:

Individuele 24-uurstransfer/taxitransfer naar en naag de luchthaven inclusief.
De transfer is voor maximaal 8 personen inclusief, voor iedere verdere persoon en afstand wordt ter plaatse EUR 5,- berekend. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven!

Transferduur:

ca. 12 minuten

Veiligheid:

De parkeerplaats is omheind en verlicht. Er zijn videocamera's. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Uit veiligheids- en rangeeroverwegingen is de afgifte van de autosleutel noodzakelijk.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 3,50 m; max. breedte: 2,50 m; max. lengte: 5,50 m; grotere auto's op aanvraag bij klantenservice en tegen meerprijs (van 10,- EUR) mogelijk.

Bij aankomst:

Autostoeltjes en verhogingen voor kinderen op aanvraag bij klantenservice beschikbaar.

Bij aankomst:

Bij aankomst meldt u zich eerst aan de receptie van de parkeerplaats. Hier ontvangt u verdere informatie van het personeel ter plaatse. Houdt u uw vluchtnummer van uw terugvlucht (bv. LH 2374) gereed. Daarna wordt u naar de luchthaven gebracht.

Bij terugkomst:

Belt u na het in ontvangst nemen van uw bagage / na de landing de shuttlechauffeur op. Deze haalt u op het afgesproken ontmoetingspunt bij de luchthaven op.

Alstublieft let op:

Uit veiligheids- en rangeeroverwegingen en bij grote drukte is de afgifte van de autosleutel noodzakelijk. Houdt u alstublieft uw vluchtnummer en aankomsttijd van uw retourvlucht bereid (b.v. LH2374)
Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgd.
Wanneer u vertraging oploopt ten opzichte van uw aangemelde aankomsttijd meldt u dit alstublieft telefonisch bij de parkeerplaats beheerder.

Adres:

Parkeerplaats Keulen/Bonn

Rösrather Straße 334, 51107 Köln

Tips direct van de parkeerplaats:

Bei hoher Auslastung kann die Abgabe der Fahrzeugschlüssel nötig sein.

naar boven