8 dagen parkeren vanaf € 34.00

De shuttle rijdt 24 uur per dag naar het vliegveld.

Transfer:

Individuele 24-uurstransfer van en naar de luchthaven inclusief. Transferduur: ca. 8 minuten. De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief. Voor iedere persoon extra wordt ter plaatse 3 EUR berekend per rit. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven! Als u later dan gepland bij de parkeerplaats aankomt, deelt u dit alstublieft de parkeerplaatsbeheerder telefonisch mee. Het telefoonnummer van de parkeerplaats vindt u op uw boekingsbevestiging.

Transferduur:

Transferduur: ca. 8 minuten.

Veiligheid:

omheinde, verlicht, bewaakt met camera, met vaste kwaliteitsstandaarden.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: onbegrensd; max. breedte: 2,00m; max. lengte: 5,50m; grotere voertuigen zijn mogelijk op verzoek en met een toeslag (5,- EUR, max. 12m lengte, 3m breedte, onbegrensde hoogte).

Bij aankomst:

Autostoeltjes of verhoging voor kinderen aanwezig.

Bij aankomst:

Na uw aankomst in het parkeerpark, rijdt u naar de overkant van de hall en gaat u naar de receptie om in te checken. Een medewerker zal met u mee gaan naar uw auto om de bevestiging van het overname protocol in te vullen (kilometerstand, brandstof niveau). Hierna brengt een shuttle u naar de terminal. Contacteert u zo snel mogelijk het parking personeel wanneer u vertraging heeft om over een nieuwe ophaaltijd te beslissen. Het telefoonnummer van de parking bevindt zich op de boekingsbevestiging. [b] Voor vertraging zonder het personeel te hebben geïnformeerd moet de klant 10€ ter plekke betalen.

Bij terugkomst:

Neem na aankomst bij het trefpunt telefonisch contact op met de parkeerplaatsbeheerder. Het precieze ontmoetingspunt is Terminal C, vertrekniveau.

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ongeveer 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats te zijn. Houdt u hier rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aangeeft, anders kan er geen stipte transfer gegarandeerd worden. Wij willen u er tevens op wijzen dat de transfertijden bindend zijn. Uit veiligheids- en rangeeroverwegingen is de afgifte van uw autosleutel noodzakelijk. Let op: de luchthaven van Keulen vraagt sinds kort een bedrag van 4 om de algemene toegangsweg van de luchthaven in te kunnen rijden. Op dit moment is dit bedrag niet in de verkoopprijs inbegrepen.

Adres:

Park and Fly Keulen Parkeerplaats

Welserstraße 5-7, 51149 Köln

naar boven