8 dagen parkeren vanaf € 44.00

De shuttle rijdt 24 uur per dag naar het vliegveld.

Transfer:

Individuele 24-uurstransfer van en naar de luchthaven inclusief. Transferduur: ca. 8 minuten. De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief. Voor iedere persoon extra wordt ter plaatse 3 EUR berekend per rit. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven! Deelt u het a.u.b. de parkeerplaatsbeheerder telefonisch mee als u later dan de aangemelde aankomsttijd aan zult komen. Het telefoonnummer van de parkeerplaats ziet u op uw boekingsbevestiging.

Transferduur:

Transferduur: ca. 8 minuten.

Veiligheid:

omheinde, verlichte, video-gemonitord, met vaste kwaliteitsstandaarden.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: onbegrensd; max. breedte: 2,00m; max. lengte: 5,50m; grotere voertuigen zijn mogelijk op verzoek en met een toeslag (5,- EUR, max. 12m lengte, 3m breedte, onbegrensde hoogte).

Bij aankomst:

Autostoeltjes of verhoging voor kinderen aanwezig.

Bij aankomst:

Na uw aankomst in het parkeerpark, rijdt u naar de overkant van de hall en gaat u naar de receptie om in te checken. Een medewerker zal met u mee gaan naar uw auto om de bevestiging van het overname protocol in te vullen (kilometerstand, brandstof niveau). Hierna brengt een shuttle u naar de terminal. Contacteert u zo snel mogelijk het parking personeel wanneer u vertraging heeft om over een nieuwe ophaaltijd te beslissen. Het telefoonnummer van de parking bevindt zich op de boekingsbevestiging. [b] Voor vertraging zonder het personeel te hebben geïnformeerd moet de klant 10€ ter plekke betalen.

Bij terugkomst:

Belt u na het in ontvangst nemen van uw bagage de parkeerplaatsbeheerder op. Deze haalt u op het afgesproken ontmoetingspunt bij de luchthaven op. Ontmoetingspunt: vertrekniveau.

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn. Uit veiligheids- en rangeeroverwegingen is de afgifte van uw autosleutel noodzakelijk.

Adres:

Park and Fly Keulen Parkeerplaats

Welserstraße 5-7, 51149 Köln

naar boven