Makkelijk, snel, betrouwbaar: Valet parkeren met voertuigovername direct bij de terminal.

Transfer:

Geen transfer nodig - - voertuig zal op de Vertrek Terminal 2D 24-uurs worden aanvaard.

Transferduur:

geen, aangezien overname voertuig direct bij terminal.

Veiligheid:

De parkeerplaats is verlichte video-gemonitord. Regelmatige controle rondes zijn gemaakt door het personeel. Parkeerplaats met slagboom. Vanwege Valet-Service, is het nodig om de hand over de autosleutels.

Autoafmetingen:

geen restricties

Bij aankomst:

Nicht nötig, da das Fahrzeug direkt am Terminal übergeben wird.

Bij aankomst:

Belt u 30 min. voor aankomst kort de Valet service op (het telefoonnummer staat op uw boekingsbevestiging) Deel de Valet serivce uw kenteken en uw naam me. De chaffeur wacht bij de vertrekterminal 2D op je voor de voertuig overname. Deze noteert kilometerstand, tankstand en eventuele schade, geeft u een ontvangstbevestiging en rijdt uw auto vervolgens naar de parkeerplaats die 10,5 km verder is (Andre-Citroen-Str. 2 in 51149 Köln). Bij vertragingen informeert u de parkeerplaats telefonisch over uw aankomsttijd bij de terminal.

Bij terugkomst:

Nadat u uw bagage heeft, bel bij terugkomst de Valet service. Ga daarna na de vertrekterminal 2D, waar u ook heeft uw auto overgeven. Na het laten zien van de ontvangstbevestiging en een voertuig check, ontvangt u uw autosleutel weer terug.

Alstublieft let op:

Overname en teruggave van het voertuig geschiedt aan de terminal 2D.
Bij drukte op de parking, kan het om logistische redenen gebeuren dat uw auto tijdelijk op een terrein in de Moritz-von-Schwind-Weg 12/hoek Waldstraße in Keulen-Porz wordt geparkeert, voordat het naar de parking oftewel de overname gebracht wordt.
Informeert u zich op de website van de beheerder over zijn algemene voorwaarden waarop het contract is gebaseerd.
Wij raden u aan ca. 2 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de luchthaven aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte service worden gewaarborgt.

naar boven