De individuele 24h transfer brengt u in alleen maar 6-8 minuten naar der terminal.

Transfer:

Individuele 24-uurstransfer van en naar de luchthaven inclusief. Transferduur: ca. 8 minuten. De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven! Het transporteren van grotere bagage stukken bv. golftassen, ski uitrusting is helaas niet mogelijk.

Transferduur:

Transferduur: ca. 8 minuten.

Veiligheid:

omheinde, verlicht, met vaste kwaliteitsstandaarden. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: onbegrensd; max. breedte: 2,00m; max. lengte: 5,00m; Grotere auto's op aanvraag mogelijk.

Bij aankomst:

Autostoeltjes en zitverhogers zijn op aanvraag bij de klantenservice beschikbaar. Maxicosi's zijn helaas niet beschikbaar.

Bij aankomst:

Meldt u telefonisch bij de chauffeur wanneer u bij de parkeerplaats aankomt.

Bij terugkomst:

Belt u na het in ontvangst nemen van uw bagage de parkeerplaatsbeheerder op. Deze haalt u op het afgesproken ontmoetingspunt bij de luchthaven op. Ontmoetingspunt: tegenover de Burgerking (Terminal 1B).

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ongeveer 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats te zijn. Houdt u hier rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aangeeft, anders kan er geen stipte transfer gegarandeerd worden. Wij willen u er tevens op wijzen dat de transfertijden bindend zijn. Houdt u er rekening mee dat het vanwege organisatorische redenen bij de transfer tot wachttijden van 20 minuten kan komen.

Adres:

Airparks Parkeerplaats Keulen-Wahn

Am Bahnhof 131, 51147 Köln/Porz-Wahn

naar boven