Nu boeken: Onze winterspecial is maar voor beperkte tijd beschikbaar. De 24h transfer brengt u in alleen maar 4-6 minuten naar der terminal.

Transfer:

Individuele 24-uurstransfer/taxitransfer naar en naag de luchthaven inclusief.
De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven! Let aub op: Het vervoer van grote bagagestukken is helaas niet mogelijk. We vragen u daarom om grote bagagestukken vooraf naar de luchthaven te brengen.)

Transferduur:

Ca. 6-8 minuten

Veiligheid:

Omheinde, verlichte parkeerplaats. Er zijn regelmatige controle-gangen door het personell.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: onbegrensd; max. breedte: 2,00 m; max. lengte: 5,00 m; grotere auto's op aanvraag bij klantenservice en tegen meerprijs mogelijk .

Bij aankomst:

Autostoeltjes en verhogingen voor kinderen op aanvraag bij klantenservice beschikbaar.

Bij aankomst:

Bij aankomst op de parkeerplaats meldt u zich telefonisch bij de shuttlechauffeur aan. Deze zal u een parkeerplaats aanwijzen en u vervolgens naar de luchthaven rijden.

Bij terugkomst:

Belt u na het in ontvangst nemen van uw bagage de shuttlechauffeur op. Het ontmoetingspunt voor de shuttledienst van het vliegveld terug naar de parkeerplaats bevindt zich tegenover de Burgerking (Terminal 1B).

Alstublieft let op:

Deze aanbieding kan worden geboekt voor aankomsten vanaf 05.11.2016 en voor vertrekken tot en met 07.04.2017. De maximale duur is 35 dagen. De Airparks Winter-special is wijzigbaar en kan worden geannuleerd en geldt zoland de voorraad strekt.[/b] brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven!Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn.
Houdt u er rekening mee dat het vanwege organisatorische redenen bij de transfer tot wachttijden van 25 minuten kan komen.

Adres:

Airparks Parkeerplaats Wahn Winterspecial

Am Bahnhof 131, 51147 Köln/Porz-Wahn

Tips direct van de parkeerplaats:

De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven!

naar boven