8 dagen parkeren vanaf € 32.00

Transfer altijd beschikbaar! Overtuig uzelf van de hoge veiligheidsstandaards.

Transfer:

Individuele 24-uurstransfer van en naar de luchthaven inclusief. Transferduur: ca. 7 minuten. De transfer is voor maximaal 5 personen inclusief. Voor iedere persoon extra wordt ter plaatse 5 EUR berekend per rit. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven! Deelt u het a.u.b. de parkeerplaatsbeheerder telefonisch mee als u later dan de aangemelde aankomsttijd aan zult komen. Het telefoonnummer van de parkeerplaats ziet u op uw boekingsbevestiging.

Transferduur:

Transferduur: ca. 7 minuten.

Veiligheid:

24h personeel aanwezig, omheinde, verlichte, afgesloten, met vaste kwaliteitsstandaarden. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 3,50m; max. breedte: 2,50m; max. lengte: 5,50m; Grotere auto's op aanvraag mogelijk. Tegen meerprijs van 10 EUR/week.

Bij aankomst:

Kinderzitjes zijn nicht beschikbaar. Zitverhogers zijn op aanvraag bij de klantenservice beschikbaar.

Bij aankomst:

Bij aankomst meldt u zich eerst aan de receptie van de parkeerplaats. Hier ontvangt u verdere informatie van het personeel ter plaatse. Houdt u alstublieft uw bevestiging en vluchtdetails beschikbaar.

Bij terugkomst:

Gaat u na het in ontvangst nemen van de bagage en na de douanecontrole naar het ontmoetingspunt: een bordje bij uw aankomstterminal.

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn. Uit veiligheids- en rangeeroverwegingen is de afgifte van uw autosleutel noodzakelijk. Afhankelijk van de beschikbaarheid kan het mogelijk zijn om op een gelijkwaardige alternatieve parkeerplaats slechts 300 meter verder te parkeren. Je wordt daar door de shuttlebestuurder geleid.

Adres:

Parkeerplaats Langenhagen

Gutenbergstraße 11, 30853 Langenhagen

naar boven