8 dagen parkeren vanaf € 52.00

Transfer altijd beschikbaar! Overtuig uzelf van de hoge veiligheidsstandaards.

Transfer:

De individuele 24uur transfer van en naar de luchthaven is inbegrepen in de prijs. De transfer inbegrepen voor maximaal 5 personen; elk extra persoon kost 5,-EUR per rit (betaling ter plekke). Ons advies: breng eerst uw mede reizigers naar de luchthaven!
Als u uw transfer tijd moet veranderen belt u dan aub de parking en geef de nieuwe tijden door.

Transferduur:

ca. 7 minuten

Veiligheid:

De parkeerplaats in omheind, belicht en afgesloten. Het personeel is 24h aanwezig. Toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Uit veiligheids- en rangeeroverwegingen is de afgifte van de autosleutel noodzakelijk.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 3,50 m; max. breedte: 2,50 m; max. lengte: 5,50 m; grotere auto's op aanvraag bij klantenservice en tegen meerprijs (van 10,- EUR per week) mogelijk

Bij aankomst:

Autostoeltjes en verhogingen voor kinderen op aanvraag bij klantenservice beschikbaar.

Bij aankomst:

Bij aankomst meldt u zich eerst aan de receptie van de parkeerplaats. Hier ontvangt u verdere informatie van het personeel ter plaatse. Houdt u uw vluchtnummer van uw terugvlucht (bv. LH 2374) gereed. Volgens de beschikbaarheid is het mogelijk dat je auto wordt geparkeerd op een gelijkwaardige parkeerplaats op slechts 300 meter afstand. De shuttle chauffeur zal je daar begeleiden.

Bij terugkomst:

Zoals bij de aankomst afgesproken, wacht de chauffeur op u met een bordje bij uw aankomstterminal.

Alstublieft let op:

Vanwege veiligheids- en huisregels vragen wij u om uw autosleutels af te geven. Houd aub uw vluchtnummer evenals uw vliegtijden voor uw terugvlucht bij de hand wanneer u aankomt. (Bijvoorbeeld : LH 2374).
Als u uw vluchttijden moet veranderen, neem dan aub contact op met het parking personeel.

Adres:

Parkeerplaats Langenhagen

Gutenbergstraße 11, 30853 Langenhagen

naar boven