Comfortabele reis: De individuele transfer is beschikbaar van maandag tot vrijdag de hele dag door, van en naar de luchthaven. Deze service is inbegrepen.

Transfer:

Individuele 24-uurstransfer naar en naag de luchthaven inclusief. De transfer is voor maximaal 8 personen inclusief, voor iedere verdere persoon en afstand wordt ter plaatse EUR 5,- berekend. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven!
Houdt u er alstublieft rekening mee dat vertrek en aankomst alleen van maandag tot en met vrijdag mogelijk is.

Transferduur:

Ca. 10 minuten

Veiligheid:

omheinde, verlichte en afgeslotene parkeerplaats. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Er zijn regelmatige controle-gangen door het personell.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 5,50 m; max. breedte: 2,50 m; max. lengte: 5,50 m; grotere auto's op aanvraag bij klantenservice en tegen meerprijs van 10,- EUR mogelijk.

Bij aankomst:

Autostoeltjes en/of verhoging voor kinderen aanwezig.

Bij aankomst:

Bij aankomst meldt u zich eerst aan de receptie van de parkeerplaats. Hier ontvangt u verdere informatie van het personeel ter plaatse. Houdt u uw vluchtnummer van uw terugvlucht (bv. LH 2374) gereed. Vervolgens wordt u naar de luchthaven gebracht.

Bij terugkomst:

Belt u na het in ontvangst nemen van uw bagage de shuttlechauffeur op en gaan naar de trefpunt een etage hoger op de Vertrekhal.

Alstublieft let op:

Bij aankomst houdt u uw vluchtnummer van uw terugvlucht (bv. LH 2374) gereed.
Houdt u er alstublieft rekening mee dat vertrek en aankomst alleen van maandag tot en met vrijdag mogelijk is.

Adres:

Parkeerplaats Langenhagen P2 STOP SALE

Hans-Böckler-Str. 60-66, 30851 Langenhagen, Duitsland

naar boven