8 dagen parkeren vanaf € 60.00

Laat uw auto in de overdekte parkeergarage en profiteer van de hoge veiligheidsnormen. De transfer brengt u in 10 minuten naar de luchthaven.

Transfer:

Individuele 24-uurstransfer van en naar de luchthaven inclusief. Transferduur: ca. 7 minuten. De transfer is voor maximaal 5 personen inclusief. Voor iedere persoon extra wordt ter plaatse 5 EUR berekend per rit. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven! Deelt u het a.u.b. de parkeerplaatsbeheerder telefonisch mee als u later dan de aangemelde aankomsttijd aan zult komen. Het telefoonnummer van de parkeerplaats ziet u op uw boekingsbevestiging.

Transferduur:

Transferduur: ca. 7 minuten.

Veiligheid:

24h personeel aanwezig, omheinde, verlichte, afgesloten, met vaste kwaliteitsstandaarden. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 3,50m; max. breedte: 2,50m; max. lengte: 5,50m; Grotere auto's op aanvraag mogelijk. Tegen meerprijs van 10 EUR/week.

Bij aankomst:

Kinderzitjes zijn nicht beschikbaar. Zitverhogers zijn op aanvraag bij de klantenservice beschikbaar.

Bij aankomst:

Bij aankomst meldt u zich eerst aan de receptie van de parkeerplaats. Hier ontvangt u verdere informatie van het personeel ter plaatse. Houdt u alstublieft uw bevestiging en vluchtdetails beschikbaar.

Bij terugkomst:

de shuttlechauffeur haalt u op bij de vertrekzone een verdieping hoger, zoals vooraf voor uw vertrek.

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn. Uit veiligheids- en rangeeroverwegingen is de afgifte van uw autosleutel noodzakelijk.

Adres:

Parkeergarage Langenhagen

Gutenbergstraße 11, 30853 Langenhagen

naar boven