Laat uw auto in de overdekte parkeergarage en profiteer van de hoge veiligheidsnormen. De transfer brengt u in 10 minuten naar de luchthaven.

Transfer:

De individuele 24uur transfer van en naar de luchthaven is inbegrepen in de prijs. De transfer inbegrepen voor maximaal 5 personen; elk extra persoon kost 5,-EUR per rit (betaling ter plekke). Ons advies: breng eerst uw mede reizigers naar de luchthaven!

[b] als u uw transfer tijd moet veranderen belt u dan aub de parking en geef de nieuwe tijden door.

Transferduur:

ongeveer 7 minuten

Veiligheid:

De parkeergarage is omheind, goed verlicht, afgesloten, onder videobewaking en is 24 uur bemand. Toegang tot de parkeergarage is alleen mogelijk met een medewerker. Regelmatige controles worden gemaakt door het personeel. Wegens veiligheids- en huishoudregels is het verplicht uw autosleutels aftegeven.

Autoafmetingen:

Max. Hoogte: 3,50 m; max. Breedte: 2,50 m; max. Lengte: 5,50 m; grotere voertuigen kunnen worden geparkeerd op aanvraag voor €10,- extra per week. Als uw auto groter is neem dan aub contact op met onze klantenservice.

Bij aankomst:

Verhogers zijn beschikbaar. Kinderzitjes zijn niet beschikbaar.

Bij aankomst:

Meld u aub aan bij de receptie van de parkeergarage na uw aankomst. U krijgt daar verdere informatie van het personeel. Houd uw boekingsbevestiging en uw vluchtdetails (vluchtnummer van uw terugvlucht, bijv. LH2374) bij de hand. U wordt naar de luchthaven gebracht zodra uw auto is geparkeerd.

Bij terugkomst:

de shuttlechauffeur haalt u op bij de vertrekzone een verdieping hoger, zoals vooraf voor uw vertrek.

Alstublieft let op:

Vanwege veiligheids- en huisregels vragen wij u om uw autosleutels af te geven. Houd aub uw vluchtnummer evenals uw vliegtijden voor uw terugvlucht bij de hand wanneer u aankomt. (Bijvoorbeeld : LH 2374).
[b] Als u uw vluchttijden moet veranderen, neem dan aub contact op met het parking personeel.

Adres:

Overdekte parkeergarage Langenhagen

Gutenbergstraße 11, 30853 Langenhagen

naar boven