8 dagen parkeren vanaf € 28.99

De individuele transfer brengt u, de hele week door, 24/7, heen en terug naar de luchthaven. Dit is een niet-vatbaar en niet-terugbetalend product met de beste deal!

Transfer:

De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven! Let op: [/ b] het vervoer van grote bagage (bijvoorbeeld golftas, surfplank, ski-uitrusting) is niet mogelijk.Gelieve deze bagage eerst op de luchthaven af te zetten. Let op: De wachttijd bij de parkeerplaats kan tot 15 minuten duren.
[b]Let aub op:
Het vervoer van grote bagagestukken is helaas niet mogelijk. We vragen u daarom om grote bagagestukken vooraf naar de luchthaven te brengen.

Transferduur:

ca. 10 minuten

Veiligheid:

De parkeerplaats is belicht en het wordt regelamtig gecontroleerd van een medewerker.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: onbeperkt. breedte: 2,00 m; max. lengte: 5,00 m; grotere auto's niet mogelijk.

Bij aankomst:

Autostoeltjes en verhogingen voor kinderen op aanvraag bij klantenservice beschikbaar.

Bij aankomst:

Na aankomst bij de parkeerplaats bel alstublieft de transfer. De telefoonnummer vindt u op de boekingsbevestiging. U parkeerd uw auto en daarna wordt u met de transfer naar de luchthaven gebracht.

Bij terugkomst:

Alstublieft bel de shuttlechauffeur via +49 (0)172 / 471 24 00 nadat u uw bagage heeft. U wordt bij het trefpunt in terminal B, aankomsthal opgehaald.

Alstublieft let op:

Het is niet mogelijk deze parkeerplaats te veranderen of te annuleren! De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven! Let op: De wachttijd bij de parkeerplaats kan tot 15 minuten duren.
Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt.
Houdt u er rekening mee dat het vanwege organisatorische redenen bij de transfer tot wachttijden van 25 minuten kan komen.

Adres:

Bestprijs Airparks Parkeerplaats Langenhagen

Wohlenbergstr. 7-11, 30179 Hannover, Duitsland

Tips direct van de parkeerplaats:

De transfer is inbegrepen voor een maximum van 4 personen. Ons advies: Neem uw medereizigers eerst mee naar de luchthaven !

naar boven