8 dagen parkeren vanaf € 54.00

Parkeren met aantrekkelijke condities en inclusief individuele transfer naar de luchthaven.

Transfer:

Individuele pendeldienst naar de luchthaven en terug is tussen 3:30 en 24:00 uur bij de prijs inbegrepen. De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief, voor elke extra persoon en rijden, is er een toeslag van 3 EUR, ter plaatse te betalen. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven!
Transport van grote bagage (bv. golftas, surfplank, ski's...) kosteloos mogelijk. Alstublieft meld deze transfer aan bij de klantenservice

Transferduur:

Ongeveer 12 minuten.

Veiligheid:

Het parkeerterrein is verlicht, afgesloten en omheind. Het personeel surveilleert regelmatig. Bij behoefte van een kinderstoeltje kunt u uw eigen kinderstoeltjes meebrengen en het wordt in de voertuig bewaard. Bij terugkomst is het kinderstoeltje weer in de pendeldienst.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: onbeperkt; max. breedte: 1,90 m; max. lengte: 5,00 m. Grotere auto's en minibussen (toelating als personenwagen) tegen meerprijs van 10,- EUR mogelijk (betaling ter plaatse). Camper en aanhangwagen op aanvraag bij klantenservice en tegen meerprijs van 25,- EUR mogelijk (betaling ter plaatse).

Bij aankomst:

Kinderstoeljtes zijn niet aanwezig. Bij behoefte van een kinderstoeltje kunt u uw eigen kinderstoeltjes meebrengen en het wordt in de voertuig bewaard. Bij terugkomst is het kinderstoeltje weer in de pendeldienst.

Bij aankomst:

Bij aankomst meldt u zich in het bureau bij het personeel. Daarna wordt u een parkeerplek toegewezen en u kunt met de pendeldienst naar de luchthaven gaan.

Bij terugkomst:

Nadat u uw bagage heeft opgehaald belt u a.u.b de chauffeur. De ontmoetingspunt is bij de Airport Plaza in de vertrekhal.

Alstublieft let op:

Meldt u s.v.p. na de boeking uw transfer bindend met het shuttle-formulier aan. De link naar het formulier ontvangt u op uw boekingsbevestiging. Let op: als u het formulier niet invult, kan niet gegarandeerd worden dat de transfer op tijd uitgevoerd kan worden.
Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden en het aantal personen bindend zijn.
Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen.
Uit veiligheids- en rangeeroverwegingen kan noodzakelijk zijn.

Adres:

VOPI Parkeerplaats Hamburg

Goosmoortwiete 9G, 25474 Bönningstedt

naar boven