Parkeren tegen de beste condities met een regelmatige shuttle naar en van de haven.

Transfer:

Individuele shuttle naar de haven tussen 11:00 tot 18:00 uur is inclusief. Buiten deze tijden is een transfer op aanvraag mogelijk. Informatie over de shuttle van de luchthaven naar de parkeerplaats krijgt u bij uw aankomst. De shuttle is voor maximaal 4 personen per boeking. Voor elke extra persoon en rit, is er een toeslag van 3 EUR ter plaatse te betalen. Onze tip: zet uw medepassagiers eerst af aan haven!

Transferduur:

Ca. 26 minuten

Veiligheid:

Verlicht, afgesloten en bewaakte parkeerplaats. De parkeerplaats wordt regelmatig door het personeel gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: onbeperkt; max. breedte: 1,90 m; max. lengte: 5,00 m. Grotere auto's en minibussen (toelating als personenwagen) tegen meerprijs van 10,- EUR mogelijk (betaling ter plaatse). Camper en aanhangwagen op aanvraag bij klantenservice en tegen meerprijs van 25,- EUR mogelijk (betaling ter plaatse).

Bij aankomst:

Kinderzitjes moeten zelf worden meegebracht.

Bij aankomst:

Neem ca. 30 min voor uw aankomst contact met onze shuttle chauffeur op (het telefoonnummer staat op de boekingsbevestiging). Bij aankomst bij op de parkeerplaats meld u zich aan bij het personeel. Daarna wijst u de medewerker uw parkeerplaats toe en u wordt met de shuttle bus naar de haven gebracht.

Bij terugkomst:

Ga bij aankomst bij de haven naar de overeengekomen trefpunt.

Alstublieft let op:

Bij vertragingen ten opzichte van de aangegeven transfertijd neemt u alstublieft tijdig contact op met de shuttle chauffeur op het aangegeven telefoonnummer. (de telefoonnummers vindt u op de boekingsbevestiging) Houdt u er rekening me dat de transfer alleen tussen parkeerplaats en de haven rijdt.
Wij raden u aan voor de afwikkeling op de parkeerplaats inclusief de transfer ca. 30 minuten in te plannen. Houdt u hier rekening mee bij het aangeven van uw aankomst tijd gezien er anders geen stipte transfer kan worden gewaarborgd. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden en het aantal personen bindend zijn.

Adres:

Vopi Parkeerplaats Hamburg - Alle cruiseschepen STOP SALE

Goosmoortwiete 5-21, 25474 Bönningstedt, Duitsland

Tips direct van de parkeerplaats:

Bitte beachten Sie das der Transfer lediglich zwischen dem Parkplatz und dem Hafen verkehrt.

naar boven