Bestseller: De parkeergarage is belicht en bewaakt en wordt nachts afgesloten.

Transfer:

Individuele pendeldienst naar de luchthaven en terug is inbegrepen bij de prijs. Deze gaat om de 20 minuten tussen 03:30 en 00:30 uur. De reistijd naar de luchthaven bedraagt ongeveer 8 minuten. De pendeldienst is voor maximaal 4 personen inbegrepen. Als u reist met meer dan 4 personen, is de toeslag 3,- EUR per persoon. Onze tip: Bring het eerst alle reizigers naar de terminal.

Transferduur:

Onvegeer 8 minuten.

Veiligheid:

De parkeergarage is verlicht met barrières en er zijn bewakingscamera's. Overdag is er personeel aanwezig en nachts is de parkeerplaats afgelsoten. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Er zijn regelmatige surveillances door het personeel.

Autoafmetingen:

Lengte: 5 m, breedte: 2 m, hoogte: 1,90 m

Bij aankomst:

Bij aankomst bij de parkeergarage meldt u zich bij het personeel en toont u uw boekingsbevestiging. Daarna parkeert u uw auto en u wordt met de pendeldienst naar de luchthaven gebracht.

Bij terugkomst:

Na uw aankomst wordt u verzocht de shuttlebus te bellen. Meer informatie ontvangt u bij de da van aankomst.

Alstublieft let op:

U wordt verzocht de tijden voor uw transfer en het aantaal van personen bindend bij boeking of telefonisch bij onze klantenservice aan te melden.

Adres:

R und S Parkhaus zelfparkeerders Hamburg STOP SALE

Überseering 30, 22297 Hamburg

Tips direct van de parkeerplaats:

De pendeldienst is voor maximaal 4 personen inbegrepen. Als u reist met meer dan 4 personen, is de toeslag 3,- EUR per persoon.

naar boven