8 dagen parkeren vanaf € 55.00

Goedkoop parkeren en met de individuele transfer naar de luchthaven gaan.

Transfer:

Individuele pendeldienst naar de luchthaven en terug is tussen 4:00 en 24:00 uur bij de prijs inbegrepen. Alternatief taxishuttle: ongeveer 25,- EUR per rit. De pendeldienst is voor maximaal 4 personen inbegrepen. Als u reist met meer dan 4 personen is de toeslag 5,- EUR. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven!
U wordt verzocht de tijden en personenaantal voor uw shuttle bindend bij boeking of 1 dag voor uw aankomst bij de parkeerplaats aan te melden.
Let op: Het aanbood is slechts inclusieve pendeldienst naar de luchthaven. Pendeldienst naar de haven is niet mogelijk.

Transferduur:

Ongeveer 15 minuten.

Veiligheid:

De parkeerplaats is omheind, verlicht, afgesloten en er zijn bewakingscamera's. Toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Er zijn regelmatige surveillances door het personeel. De autosleutes worden tijdens het verblijf veilig opgeborgen.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 2,00 m, max. breedte: 2,50 m, max. lengte: 5,00 m. Grotere auto's zijn mogelijk op verzoek.

Bij aankomst:

Verhogingen voor kinderen zijn beschikbaar.

Bij aankomst:

U wordt verzocht de parkeerplaats 45 minuten voor uw aankomst te informeren. Na uw aankomst kunt u uw auto parkeren en u wordt naar de luchthaven gebracht.

Bij terugkomst:

Bestelt u alstublieft de pendeldienst na aankomst op de luchthaven.

Alstublieft let op:

Wegens veiligheids- en ruimte redenen is het verplicht om uw autosleutels af te geven.
Zorg ervoor dat u de juiste shuttletijden en het juiste aantal personen verplicht aankondigt, aangezien de parkeerplaats de shuttlediensten moet organiseren. bel aub de shuttle chauffeur 45 minuten voordat u aankomt bij de parking, anders kan een punctuele shuttle niet worden verzekerd. Wanneer het parking personeel niet bereikbaar is per telefoon gaat u toch naar de parking.

Adres:

Parkeerplaats Norderstedt

Mühlenweg 145, 22844 Norderstedt, Duitsland

Tips direct van de parkeerplaats:

De pendeldienst is voor maximaal 4 personen inbegrepen. Als u reist met meer dan 4 personen is de toeslag 4,- EUR. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven!

naar boven