Overdekt parkeren: parkeren bij wind en weer, inclusief individuele transfer naar de luchthaven.

Transfer:

Individuele transfer tussen 04:00 en 24:00 uur. Transferduur: ca. 15 minuten. De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief. Voor iedere persoon extra wordt ter plaatse 5 EUR berekend per rit. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven! Alternatief taxitransfer: ca. 25 EUR per rit. Geef uw transfertijden en het aantal personen dat bindend is bij de boeking of ten minste 1 dag voor aankomst bij de parkeergarage aan en bel 45 minuten voor uw aankomst op de parkeerplaats bij de beheerder van het parkeerterrein. Een punctuele overdracht kan anders niet worden gegarandeerd. Als de beheerder van de parkeergarage momenteel niet telefonisch bereikbaar is, blijft u naar de parkeerplaats rijden.

Transferduur:

Transferduur: ca. 15 minuten.

Veiligheid:

omheinde, verlichte, afgesloten, video-gemonitord, met vaste kwaliteitsstandaarden. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 2,00m; max. breedte: 2,50m; max. lengte: 5,00m;

Bij aankomst:

Kinderzitjes zijn nicht beschikbaar. Zitverhogers zijn op aanvraag bij de klantenservice beschikbaar.

Bij aankomst:

Bij aankomst meldt u zich eerst aan de receptie van de parkeerplaats. Hier ontvangt u verdere informatie van het personeel ter plaatse. Als u later dan de aangemelde aankomsttijd aankomt, informeert u dan tijdig telefonisch de parkeerplaatsbeheerder op het aangegeven telefoonnummer.

Bij terugkomst:

Neemt u alstublieft na de landing contact op met de parkeerplaatsbeheerder. Deze haalt u op het afgesproken ontmoetingspunt bij de luchthaven op.

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn. Uit veiligheids- en rangeeroverwegingen is de afgifte van uw autosleutel noodzakelijk. Bitte beachten Sie, dass sich der Parkplatz in Norderstedt befindet.

Adres:

Parkeergarage Norderstedt

Mühlenweg 145, 22844 Norderstedt

naar boven