8 dagen parkeren vanaf € 64.00

Keine Schlüsselabgabe erforderlich. Unschlagbar kurze Transferzeit.

Transfer:

Transfer tussen 03:30 en 00:30 uur inclusief. De transfer rijdt alle 20 minuten. Transferduur: ca. 3 minuten.

Transferduur:

Transferduur: ca. 3 minuten.

Veiligheid:

omheinde, verlicht, bewaakt met camera, met slagboom, met vaste kwaliteitsstandaarden. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 1,95m; max. breedte: 2,30m; max. lengte: 5,00m;

Bij aankomst:

Autostoeltjes of verhoging voor kinderen aanwezig.

Bij aankomst:

Wij raden u aan ongeveer 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats te zijn. Houdt u hier rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aangeeft, anders kan er geen stipte transfer gegarandeerd worden. Wij willen u er tevens op wijzen dat de transfertijden bindend zijn.

Bij terugkomst:

Na het in ontvangst nemen van uw bagage begeeft u zich naar de bushalte bij de aankomst, waar u door de shuttlebus wordt afgehaald. De shuttlebus rijdt iedere 20 minuten. Een telefoontje is niet nodig. Na uw aankomst bij de parkeergarage kunt u met uw parkeerticket de parkeergarage verlaten.

Alstublieft let op:

De exploitant stuurt binnen 24 uur een aparte boekingsbevestiging met QR-code. Alleen deze QR-code is vereist voor het parkeren. U hoeft alleen maar de tweede bevestigingsmail af te drukken of deze te scannen op een smartphone bij de slagboom en de auto daarna te parkeren. De QR-code is ook vereist voor de uitgang na de terugkeer. Meerdere in- en uitgangen zijn niet mogelijk.
Houd er rekening mee dat, afhankelijk van beschikbaarheid, u uw voertuig kunt parkeren in de parkeergarage of op het onoverdekte bovendek. Indien u de parkeerperiode verlengt, wordt er € 7,50 per extra dag in rekening gebracht (betaling ter plaatse bij de betaalautomaat).

Adres:

Holiday Park Plus Parkeergarage Hamburg

Obenhauptstraße 15, 22335 Hamburg

naar boven