8 dagen parkeren vanaf € 84.00

Keine Schlüsselabgabe erforderlich. Unschlagbar kurze Transferzeit.

Transfer:

Transfer tussen 03:30 en 00:30 uur inclusief. De transfer rijdt alle 20 minuten volgens een vaste dienstregeling. Transferduur: ca. 3 minuten.

Transferduur:

Transferduur: ca. 3 minuten.

Veiligheid:

omheinde, verlicht, bewaakt met camera, met slagboom, met vaste kwaliteitsstandaarden. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 1,95m; max. breedte: 2,30m; max. lengte: 5,00m;

Bij aankomst:

Autostoeltjes of verhoging voor kinderen aanwezig.

Bij aankomst:

U krijgt binnen 24 uur een mail van de parkeerplaats met de QR-Code. Bij aankomst heeft u deze QR-Code nodig. U kunt het uitprinten of via uw mobiele telefoon bij de ingang scannen. Controleer alstublieft ook uw map met ongewenste e-mail wanneer deze e-mail niet aankomt. De bevestiging met QR-code is nodig bij het uitrijden van de parkeergarage. Het is niet mogelijk meer dan één keer de parkeerplaats te verlaten of te betreden.

Bij terugkomst:

Na het in ontvangst nemen van uw bagage begeeft u zich naar de bushalte bij de aankomst, waar u door de shuttlebus wordt afgehaald. De shuttlebus rijdt iedere 20 minuten. Na uw aankomst bij de parkeergarage kunt u met uw parkeerticket de parkeergarage verlaten.

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ongeveer 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats te zijn. Houdt u hier rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aangeeft, anders kan er geen stipte transfer gegarandeerd worden. Wij willen u er tevens op wijzen dat de transfertijden bindend zijn. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van beschikbaarheid, u uw voertuig kunt parkeren in de parkeergarage of op het onoverdekte bovendek.

Adres:

Holiday Park Plus Parkeergarage Hamburg

Obenhauptstraße 15, 22335 Hamburg

naar boven