8 dagen parkeren vanaf € 75.00

Overdekt, goedkoop en heel in de buurt bij de luchthaven parkeren!

Transfer:

Transfer van en naar de luchthaven van 3:30 tot 00:30 uur elke 20 minuten is in de prijs inbegrepen. Rijtijd is ongeveer 3 minuten.

Transferduur:

Ongeveer 3 minuten.

Veiligheid:

De parkeergarage is omheind, verlicht en met barrières. Het personeel surveilleert regelmatig.

Autoafmetingen:

Hoogte: 2,00m, breedte: 2,30m, lengte: 5,00m.

Bij aankomst:

Kindersitze und Sitzerhöhungen vorhanden.

Bij aankomst:

Na de boeking ontvangt u, binnen 24 uur, een aparte e-mail van de parkeerplaats operator met u boekingsbevestiging en een parkeerticket om af te drukken. Alstublieft check ook uw spams.
Houd aub. de boekingsbevestiging bij de inrit klaar en contacteer de service via de intercom. Bewaar de boekingsbevestiging veilig en neem deze mee.

Bij terugkomst:

Na het in ontvangst nemen van uw bagage begeeft u zich naar de bushalte bij de aankomst, waar u door de shuttlebus wordt afgehaald. De shuttlebus rijdt iedere 20 minuten. Na uw aankomst bij de parkeergarage kunt u met uw parkeerticket de parkeergarage verlaten.

Alstublieft let op:

Na het boeken ontvangt u binnen 24 uur een aparte bevestiging incl. QR-Code van de parkeerplaats. U hebt alleen deze QR-code nodig. De QR-Code kunt u uitprinten of kan op uw mobiele telefoon worden vertoond. Het kan gebeuren dat de mail wordt gezien als spam, kijk dus ook in uw spambox.
Houd er rekening mee dat meerdere in- en uitgangen niet mogelijk zijn. U kunt uw voertuig in de parkeergarage of op het onoverdekte bovendek parkeeren, afhankelijk van beschikbaarheid.

Adres:

Holiday Park Plus Parkeergarage Hamburg - Bestprijs

Obenhauptstraße 15, 22335 Hamburg

naar boven