8 dagen parkeren vanaf € 99.00

Makkelijker gaat het niet: Overname en teruggave van uw auto gebeurt direct bij de vertrekhal. U auto word in een ondergrondse garage in de buurt geparkeerd.

Transfer:

Geen pendeldienst nodig - Uw auto wordt overgenomen bij uw vertrekhal tussen 7:00 en 0:00 uur. Deelt u het a.u.b. de parkeerplaatsbeheerder telefonisch mee als u later dan de aangemelde aankomsttijd aan zult komen. Het telefoonnumer van de parkeerplaats ziet u op uw boekingsbevestiging.

Transferduur:

Geen transfer nodig

Veiligheid:

De auto wordt geparkeerd in een verlichte, afgesloten parkeerkelder met videobewaking, Obenhauptstr. 15, 22335 Hamburg. De garage bevindt zich op ongeveer 1,5 km van de luchthaven. De autosleutels worden tijdens het verblijf veilig opgeborgen. Tevens is de auto verzekerd tegen alle mogelijke beschadiging.

Autoafmetingen:

max. hoogte: 1,90 m, breedte: 2,50 m, lengte: 5,00 m

Bij aankomst:

Niet nodig, uw auto wordt overgenomen bij uw vertrekhal.

Bij aankomst:

Het voertuig wordt direkt overgenomen bij de afgesproken plaats bij de vertrekterminal. [B] Wanneer u vertraging heeft informeert u dan aub het Carkeeper-personeel door het nummer te bellen wat u op uw boekingsbevestiging vindt. [/ B] Wacht u in uw voertuig op een parkingmedewerker. Hij neemt de kilometerstand, het brandstofniveau en de bestaande schade van het voertuig op en aan het einde geeft hij u een ontvangstbewijs. Belt u aub 30 minuten voor uw aankomst het Carkeeper-personeel (het telefoonnummer bevindt zich op de boekingsbevestiging) en vermeldt u de gegevens relatief aan de overgave van het voeertuig. Het voertuig wordt dan in de ondergrondse parking gezet in Obenhauptstraße 15.

Bij terugkomst:

Geef bij afgifte van uw auto de landingstijd van uw terugvlucht aan. U wordt verzocht na het ophalen van uw bagage de parkeerplaats te bellen. Gaat u alstublieft naar de vertrekhal een etage hoger. De medewerker zal uw voertuig omgaand naar de terminal brengen. Ontmoetingspunt is daar, waar u uw voertuig heeft afgegeven.

Alstublieft let op:

Let u op dat de tijden die u aangeeft verplichte gegevens zijn. Wanneer u vertraging heeft of andere veranderingen
vermeldt u ons dit dan meteen.
De overgave en het ophalen van het voertuig gebeuren direct bij de vertrekterminal.
De teruggave van het voertuig is alleen mogelijk tussen 07h00 en 24h00 ! Als u voor 7 uur aankomt, check dan uw bagage in vervolgens komt het Carkeeper-personeel uw voertuig ophalen vanaf 07h00 bij de afgesproken plek.

Meer informatie hier over de algemene voorwaaarden van de dienstverlener evenals de contractuele voorwaarden.

Tips direct van de parkeerplaats:

Des gewenst kunt u ook extra diensten boeken, zoals autoverzorging, tanken of banden verwisselen (ter plaatse te voldoen).

naar boven