8 dagen parkeren vanaf € 69.00

Makkelijker gaat het niet: Overname en teruggave van uw auto gebeurt direct bij de vertrekhal. U auto word in een ondergrondse garage in de buurt geparkeerd.

Transfer:

Geen transfer nodig - voertuig wordt tussen 07:00 en 24:00 uur bij de vertrekterminal in ontvangst genomen.

Transferduur:

Transferduur: geen, aangezien overname voertuig direct bij terminal.

Veiligheid:

verlicht, afgesloten, bewaakt met camera, met vaste kwaliteitsstandaarden.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 1,90m; max. breedte: 2,50m; max. lengte: 5,00m;

Bij aankomst:

Niet nodig, aangezien het voertuig direct bij de terminal afgegeven wordt.

Bij aankomst:

Het voertuig wordt direct bij de vertrekterminal in ontvangst genomen. Belt u 30 minuten voor aankomst kort de parkeerplaatsbeheerder op (het telefoonnummer staat op uw boekingsbevestiging) en wacht u vervolgens in de auto op een medewerker. De medewerker noteert de kilometerstand, brandstof en eventuele schade en geeft een ontvangstbevestiging mee. Uw auto wordt dan naar de parkeerplaats op 2 km afstand gebracht Adres van de parkeerplaats: Obenhauptstraße 15, 22335 Hamburg Als u later dan de aangemelde aankomsttijd aankomt, informeert u dan tijdig telefonisch de parkeerplaatsbeheerder op het aangegeven telefoonnummer.

Bij terugkomst:

Geef bij afgifte van uw auto de landingstijd van uw terugvlucht aan. U wordt verzocht na het ophalen van uw bagage de parkeerplaats te bellen. Gaat u alstublieft naar de vertrekhal een etage hoger. De medewerker zal uw voertuig omgaand naar de terminal brengen. Ontmoetingspunt is daar, waar u uw voertuig heeft afgegeven.

Alstublieft let op:

Uw auto wordt direct bij de vertrekhal overgenomen. Geef de gewenste transfertijden direct bij het boeken door. Als u later dan de aangemelde aankomsttijd aankomt, informeert u dan tijdig telefonisch de parkeerplaatsbeheerder op het aangegeven telefoonnummer. De teruggave van het voertuig is alleen mogelijk tussen 07h00 en 24h00 ! Als u voor 7 uur aankomt, check dan uw bagage in vervolgens komt het Carkeeper-personeel uw voertuig ophalen vanaf 07h00 bij de afgesproken plek. U moet uw autosleutel afgeven. Let u alstublieft op de algemene voorwaarden van de aanbieder van de dienst, die op deze overeenkomst van toepassing zijn: hier

naar boven