Schlüsselabgabe erforderlich. Hohe Sicherheitsstandards.

Transfer:

Geen transfer nodig - de parkeergarage bevindt zich 30m van de terminal.

Transferduur:

Geen transfer nodig

Veiligheid:

De binnen parking heeft een beveiligd hek en is goed verlicht, afgesloten, onder videobewaking, omheind en 24uur personeel bezet. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Regelmatige controles worden gemaakt door het personeel.

Autoafmetingen:

Max. Hoogte: 2,00 m; max. Breedte: 2,00 m; max. Lengte: 4,50 m; grotere voertuigen kunnen worden geparkeerd op aanvraag. Als uw auto groter is neem dan aub contact op met onze klantenservice.
Minivans en camping cars op aanvraag bij klantenservice mogelijk.

Bij aankomst:

Niet nodig, de auto is direct bij de terminal geparkeerd.

Bij aankomst:

Na uw aankomst, lever uw bagage eerst af, laat dan uw boekingsbon aan het personeel zien in de parkeergarage. Hierna wordt u naar de parkeerruimte begeleid, die zich vlak naast de terminal bevindt.

Bij terugkomst:

Ga naar de parkeergarage nadat u uw bagage heeft opgehaald. De parkeergarage bevindt zich 30 m van u vandaan.

Alstublieft let op:

ATTENZIONE PRENOTAZIONE PER AUTOSILO PORT GENOVA
Aankomst mogelijk: 08:00 – 16:00 uur. Vertrek mogelijk: 08:00 – 10:30 uur, als de boot niet is vertraagd. Het tijdrooster van de parking komt altijd overeen met het tijdrooster van de cruise ships. Wegens beveiliging en het ruimtebeheer, is het nodig om uw autosleutels af te geven. Minivans en camping cars op aanvraag bij klantenservice mogelijk.
Belangrijke informatie: uw boeking is volledig betaald. Houd er rekenig mee dat u niet een tweede keer de parking betaald aan boord van de MSC boot, wij kunnen jammer genoeg geen extra kosten vergoeden.

Adres:

Autosiloport Parkeergarage Genua

AUTOSILOPORT Stazione Marittima, Genua haven

naar boven