8 dagen parkeren vanaf € 42.30

De autosleutel moet worden ingeleverd. Korte transfer naar het vliegveld.

Transfer:

Individuele transfer tussen 02:00 en 00:30 uur. U vindt hier een gedetailleerd shuttleplan hier. Naar terminals: [key=terminal]. Alle klanten die vertrekken van terminal 2 kunnen tegenover terminal 1 gratis mee met de "Flughafen-Shuttle-Bus" of de "Sky Line". De transfer is voor maximaal 6 personen inclusief. Voor iedere persoon extra wordt ter plaatse 10 EUR berekend per rit. Onze tip: brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven! Het transporteren van grotere bagage stukken bv. golftassen, ski uitrusting is helaas niet mogelijk.

Transferduur:

Transferduur: ca. 7 minuten.

Veiligheid:

omheinde, verlicht, met vaste kwaliteitsstandaarden. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: onbegrensd; max. breedte: onbegrensd; max. lengte: 5,50m;

Bij aankomst:

Autostoeltjes en zitverhogers zijn op aanvraag bij de klantenservice beschikbaar. Maxicosi's zijn helaas niet beschikbaar.

Bij aankomst:

Bij aankomst meldt u zich eerst aan de receptie van de parkeerplaats. Hier ontvangt u verdere informatie van het personeel ter plaatse. Houdt u alstublieft uw bevestiging en vluchtdetails beschikbaar.

Bij terugkomst:

Belt u na het in ontvangst nemen van uw bagage de parkeerplaatsbeheerder op. Deze haalt u op het afgesproken ontmoetingspunt bij de luchthaven op. Het precieze ontmoetingspunt is terminal 1 naar de transfer station bij P29.

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ongeveer 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats te zijn. Houdt u hier rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aangeeft, anders kan er geen stipte transfer gegarandeerd worden. Wij willen u er tevens op wijzen dat de transfertijden bindend zijn. Uit veiligheids- en rangeeroverwegingen is de afgifte van uw autosleutel noodzakelijk.

Adres:

Tourcare Parkeerplaats Frankfurt

An der Gehespitz 75, 63263 Neu-Isenburg

naar boven