Maak gebruik van de parkeerservice en de individuele transfer. Deze brengt u in 7 minuten direct voor de terminal.

Transfer:

Individuele 24-uurstransfer naar en naag de luchthaven inclusief. Er wordt gereden van en naar terminal I en II. De transfer is voor maximaal 6 personen inclusief. Meer personen zijn (ter plaatse te betalen) na registratie en opslag dan de operator mogelijk. Onze tip:[b] Brengt u uw medereizigers eerst naar de luchthaven!

Transferduur:

ca. 7 minuten

Veiligheid:

veiligheid, omheinde, video-gemonitord. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Vanwege veiligheids- en rangeerredenen is de afgifte van de autosleutel noodzakelijk.

Autoafmetingen:

Maximale hoogte: onbeperkt; max. onbeperkt; max. lengte: 5.50 m

Bij aankomst:

Autostoeltjes en verhoging voor kinderen aanwezig.

Bij aankomst:

Bij aankomst op het parkeerplaats kunt u parkeren naast het kantoor. Controleer vervolgens in, geeft u kenteken en Stand km van het voertuig. Je hand over je autosleutels aan het personeel en uw auto wordt geparkeerd op de 500 m afstand een parkeerplaats voor u. Een shuttle zal worden gereden naar het vliegveld. De tramsfer brengt bij terminal 1 naar de transfer station bij P29 (buitengebied aan het eind van de aankomsten A). Bij terminal 2 wordt u naar de transfer station gebracht. Deze is bij uitgang E8/Terminal 2. Er wordt u opgehaald.

Bij terugkomst:

Gelieve na de bagage, bel dan de shuttle chauffeur. Dit zal u ophalen op het afgesproken meeting point op de luchthaven (T1 range Halle B, T2 gebied van Hall D).

Alstublieft let op:

Houdt u uw vluchtnummer van uw terugvlucht (bv. LH 2374) gereed. Uw auto wordt van een parkeerplaatsmedewerker in de Dornhofstrasse 23, rond 3,5km van de parkeergarage gelegen, geparkeerd.
Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt.

Adres:

Tourcare Parkeerplaats F2 STOP SALE

An der Gehespitz 75, 63263 Neu-Isenburg

naar boven