8 dagen parkeren vanaf € 69.58

Keine Schlüsselabgabe erforderlich. Der 24h Transfer braucht ca. 7 Minuten vom überdachten Parkhaus zum Flughafen.

Transfer:

De 24 uurspendeldienst naar de luchthaven (terminal 1 en 2) en terug is bij de prijs inbegrepen. De transfer is voor maximaal 6 personen inclusief. Voor iedere verdere persoon en afstand wordt ter plaatse EUR 10,- berekend. U kunt geen bijzondere bagage meenemen.
Onze tipp: Brengt u uw inzittende en/of bijzondere bagage eerst naar de luchthaven!

Transferduur:

Transferduur: ca. 7 minuten.

Veiligheid:

24h personeel aanwezig, verlichte, met vaste kwaliteitsstandaarden. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 2,00m; max. breedte: 2,00m; max. lengte: 5,00m;

Bij aankomst:

Autostoeltjes en zitverhogers zijn op aanvraag bij de klantenservice beschikbaar. Maxicosi's zijn helaas niet beschikbaar.

Bij aankomst:

Bij aankomst meldt u zich eerst aan de receptie van de parkeerplaats. Hier ontvangt u verdere informatie van het personeel ter plaatse. Houdt u alstublieft uw bevestiging en vluchtdetails beschikbaar.

Bij terugkomst:

Belt u na het in ontvangst nemen van uw bagage de parkeerplaatsbeheerder op. Deze haalt u op het afgesproken ontmoetingspunt bij de luchthaven op. Het precieze ontmoetingspunt is terminal 1 naar de transfer station bij P29.

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn.

Adres:

Tourcare Parkeergarage Frankfurt

An der Gehespitz 75, 63263 Neu-Isenburg

naar boven