8 dagen parkeren vanaf € 100.00

Transfer:

Geen transfer nodig - voertuig wordt tussen 05:00 en 24:00 uur bij de vertrekterminal in ontvangst genomen. Buiten deze tijden is het afgeven van uw auto op aanvraag voor een toeslag van 30 EUR per rit mogelijk.

Transferduur:

Transferduur: geen, aangezien overname voertuig direct bij terminal.

Veiligheid:

24h personeel aanwezig, omheinde, verlicht, met slagboom, bewaakt met camera, met vaste kwaliteitsstandaarden. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 2,00m; max. breedte: 2,30m; max. lengte: 5,00m;

Bij aankomst:

Niet nodig, aangezien het voertuig direct bij de terminal afgegeven wordt.

Bij aankomst:

Het voertuig wordt direct bij de vertrekterminal in ontvangst genomen. Belt u 30 minuten voor aankomst kort de parkeerplaatsbeheerder op (het telefoonnummer staat op uw boekingsbevestiging) en wacht u vervolgens in de auto op een medewerker. De medewerker noteert de kilometerstand, brandstof en eventuele schade en geeft een ontvangstbevestiging mee. Uw auto wordt dan naar de parkeerplaats op 8 km afstand gebracht Als u later dan de aangemelde aankomsttijd aankomt, informeert u dan tijdig telefonisch de parkeerplaatsbeheerder op het aangegeven telefoonnummer.

Bij terugkomst:

Na terugkeer staat het voertuig reeds bij de aankomstterminal gereed. Details voor de overgave van het voertuig bij terugkeer ontvangt u bij de heenreis.

Alstublieft let op:

Uw auto wordt direct bij de vertrekhal overgenomen. Geef de gewenste transfertijden direct bij het boeken door. Als u eerder of later aankomt, wordt de overdracht van het voertuig niet geaccepteerd. Daarnaast worden annuleringskosten ten opzichte van de volledige parkeertarief in rekening gebracht. U moet uw autosleutel afgeven.

naar boven