8 dagen parkeren vanaf € 104.00

Het afgeven van de sleutels is verplicht. Er is geen transfer nodig aangezien het afgeven van het voertuig direct bij de terminal gebeurt.

Transfer:

Geen transfer nodig - voertuig wordt tussen 05:00 en 24:00 uur bij de vertrekterminal in ontvangst genomen.

Transferduur:

Transferduur: geen, aangezien overname voertuig direct bij terminal.

Veiligheid:

24h personeel aanwezig, verlichte, met slagboom, video-gemonitord, met vaste kwaliteitsstandaarden. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 2,00m; max. breedte: 2,50m; max. lengte: 5,00m;

Bij aankomst:

Niet nodig, aangezien het voertuig direct bij de terminal afgegeven wordt.

Bij aankomst:

Het voertuig wordt direct bij de vertrekterminal in ontvangst genomen. Belt u 30 minuten voor aankomst kort de parkeerplaatsbeheerder op (het telefoonnummer staat op uw boekingsbevestiging) en wacht u vervolgens in de auto op een medewerker. De medewerker noteert de kilometerstand, brandstof en eventuele schade en geeft een ontvangstbevestiging mee. Uw auto wordt dan naar de parkeerplaats op 4 km afstand gebracht Adres van de parkeerplaats: Am Südpark 7-11, 65451 Kelsterbach

Bij terugkomst:

Belt u na het in ontvangst nemen van uw bagage de parkeerplaatsbeheerder op. Na terugkeer staat het voertuig reeds bij de aankomstterminal gereed. Details voor de overgave van het voertuig bij terugkeer ontvangt u bij de heenreis.

Alstublieft let op:

Uw auto wordt direct bij de vertrekhal overgenomen. Geef de gewenste transfertijden direct bij het boeken door. U moet uw autosleutel afgeven. Let u alstublieft op de algemene voorwaarden van de aanbieder van de dienst, die op deze overeenkomst van toepassing zijn: hier

naar boven