Met de individuele transfer kunt u gemakkelijk de terminal bereiken. Het pluspunt : beide terminals zijn bereikbaar.

Transfer:

Individuele transfer tussen 05:00 en 21:00 uur naar en naag de luchthaven inclusief. Er wordt gereden van en naar terminal I en II. De transfer is inbegrepen voor maximaal 4 personen, voor elke extra persoon wordt ter plaatse een toeslag van € 7,- (per rit) berekend. Onze tip bij meer dan 4 personen: breng uw medereizigers eerst naar de luchthaven!

Transferduur:

Ca. 16 minuten

Veiligheid:

Parkeerplaats op een omheind, verlicht, en beveiligd parkeerterrein. Het terrein is 24 uur personeel bezet en bewaakt door camera's. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Om veiligheidsredenen is de afgifte van uw autosleutel noodzakelijk. Ook bij noodgevallen is de parkeerplaats zo in de gelegenheid om uw auto veilig te kunnen verplaatsen.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: onbeperkt; max. breedte: 2,00 m; max. lengte: 5,00 m; grotere auto's op aanvraag bij klantenservice mogelijk.

Bij aankomst:

Autostoeltjes en verhogingen voor kinderen verkrijgbaar.

Bij aankomst:

U dient 15 minuten voor aankomst op de luchthaven in Frankfurt aan te geven dat u eraan komt. Zo heeft de chauffeur voldoende tijd zich voor te bereiden op uw komst. De chauffeur zal u dan een plaats toewijzen en u vervolgens naar de luchthaven brengen.

Bij terugkomst:

Bel dan na het ophalen van uw bagage met onze de shuttle chauffeur en ga naar het ontmoetingspunt: terminal 1 vertrek niveau B6 resp. terminal 2 uitgang E8.

Alstublieft let op:

Om veiligheidsredenen is de afgifte van uw autosleutel noodzakelijk. Ook bij noodgevallen is de parkeerplaats zo in de gelegenheid om uw auto veilig te kunnen verplaatsen. De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief. Onze tip bij meer dan 4 personen: breng uw medereizigers eerst naar de luchthaven!
Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt.

Adres:

Parkadvisor Parkeerplaats Frankfurt

Rheinstraße 27-29, 65795 Hattersheim-Okriftel, Duitsland

Tips direct van de parkeerplaats:

De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief, voor elke extra persoon wordt ter plaatse en toeslag van €7,- (per rit) berekend. Onze tip bij meer dan 4 personen: breng uw medereizigers eerst naar de luchthaven!

naar boven