8 dagen parkeren vanaf € 44.00

De autosleutel hoeft niet te worden ingeleverd. Comfortabele transfer naar het vliegveld inclusief.

Transfer:

Inclusief 24-uurs transfer van en naar de luchthaven om de 30 minuten. De eerste transfer start om 02:00 uur en de laatste om 00:15 uur op Terminal 1. De eerste transfer begint om 02:00 uur en de laatste om 00:15 uur op Terminal 1. Tussen 00:15 en 02:00 uur wordt de transfer van Terminal 1 gegarandeerd door een taxitransfer naar behoefte.
Indien de transfer op een andere dag nodig is vanwege een vluchtvertraging of vakantieverlenging, vindt de transfer plaats op voorafgaand telefonisch verzoek op het parkeerterrein. Het telefoonnummer staat op het retourticket, dat bij aankomst wordt overhandigd. Er zal een pendeldienst naar het busstation van Terminal 1 worden aangeboden. Alle gasten die vanaf Terminal 2 vliegen kunnen hun reis gratis voortzetten met de "Airport Shuttle Bus" of de "Sky Line". De transfer is inbegrepen voor maximaal 4 personen, voor elke extra persoon wordt een toeslag van 5,- EUR per persoon en route in rekening gebracht.

Onze tip: Neem eerst medereizigers mee naar de luchthaven!

Houd er rekening mee dat het vervoer van volumineuze bagage (bijv. surfplank, skimateriaal, fiets, enz.) alleen op aanvraag mogelijk is. (Alternatieve taxitransfer: ca. 25,- EUR per rit)

Wij vragen uw begrip voor het feit dat wij alleen het aantal personen dat u zich heeft ingeschreven (tot vier personen gratis) kunnen vervoeren. Gelieve tijdig aan te komen op het aangegeven tijdstip van aankomst op de parkeergarage. Dit is de enige manier om punctueel vervoer te garanderen. Als u laat aankomt, kan het zijn dat de volgende shuttle al volgeboekt is.

Transferduur:

Transferduur: ca. 14 minuten.

Veiligheid:

24h personeel aanwezig, omheinde, verlicht, met slagboom, bewaakt met camera, met vaste kwaliteitsstandaarden. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 2,10m; max. breedte: 2,40m; max. lengte: 5,00m; Grotere auto's op aanvraag mogelijk.

Bij aankomst:

Autostoeltjes of verhoging voor kinderen aanwezig.

Bij aankomst:

Na aankomst op de parkeerplaats meldt u zich bij een medewerker aan met uw boekingsbevestiging. Na het uitladen van uw bagage wordt u met de volgende shuttle bus naar de luchthaven gebracht. Houdt u alstublieft uw bevestiging en vluchtdetails beschikbaar.

Bij terugkomst:

Gaat u na het in ontvangst nemen van de bagage en na de douanecontrole naar het ontmoetingspunt: Terminal 1, bus en shuttle stoppen op het aankomstniveau.

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ongeveer 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats te zijn. Houdt u hier rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aangeeft, anders kan er geen stipte transfer gegarandeerd worden. Wij willen u er tevens op wijzen dat de transfertijden bindend zijn. Let op: Uw auto kunt u in de parkeergarage tussen niveau 1 en 6 parkeren. Belangrijk: Op dit moment vinden er bij P26 Parklatz reconstructiewerkzaamheden plaats. De pendeldienst stopt bij Terminal 1 bij aankomst en vertrek op de pendelparking P36.

Adres:

Park + Flug Parkeergarage Frankfurt

Kleyerstraße 89, 60326 Frankfurt am Main

naar boven