8 dagen parkeren vanaf € 35.00

De autosleutel moet worden ingeleverd. Hoge veiligheidsstandaarden.

Transfer:

Individuele 24-uurstransfer van en naar de luchthaven inclusief. Transferduur: ca. 10 minuten. De transfer is voor maximaal 4 personen inclusief. Voor iedere persoon extra wordt ter plaatse 5 EUR berekend per rit. Sperrgepäck: Meerprijs voor grote bagage (bv. golftas, surfplank, ski's ...): 15 EUR ter plaatse.

Transferduur:

Transferduur: ca. 10 minuten.

Veiligheid:

24h personeel aanwezig, omheinde, verlichte, met slagboom, video-gemonitord, met vaste kwaliteitsstandaarden. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 2,00m; max. breedte: 2,30m; max. lengte: 5,00m; Grotere auto's op aanvraag mogelijk. Registreer grotere voertuigen bij onze klantenservice.

Bij aankomst:

Autostoeltjes en zitverhogers zijn op aanvraag bij de klantenservice beschikbaar. Maxicosi's zijn helaas niet beschikbaar.

Bij aankomst:

Belt u a.u.b. de parkeerplaats op, 30 minuten voor aankomst. Bij aankomst meldt u zich eerst aan de receptie van de parkeerplaats. Hier ontvangt u verdere informatie van het personeel ter plaatse. Als u later dan de aangemelde aankomsttijd aankomt, informeert u dan tijdig telefonisch de parkeerplaatsbeheerder op het aangegeven telefoonnummer. Houdt u er rekening mee dat het vanwege organisatorische redenen bij de transfer tot wachttijden van 20 minuten kan komen.

Bij terugkomst:

Belt u na het in ontvangst nemen van uw bagage de parkeerplaatsbeheerder op. Gaat u na het in ontvangst nemen van de bagage en na de douanecontrole naar het ontmoetingspunt: Terminal 1: vertrekhal B6 / Terminal 2: zuil N25.

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt. Tevens willen wij u erop wijzen dat de transfertijden bindend zijn. Uit veiligheids- en rangeeroverwegingen is de afgifte van uw autosleutel noodzakelijk.

Adres:

myparken Parkeerplaats Frankfurt

Sindlinger Bahnstraße 103a, 65931 Frankfurt/Sindlingen

naar boven