8 dagen parkeren vanaf € 88.00

Het afgeven van de sleutels is verplicht. Er is geen transfer nodig aangezien het afgeven van het voertuig direct bij de terminal gebeurt.

Transfer:

Geen transfer nodig - voertuig wordt bij de vertrekterminal in ontvangst genomen.

Transferduur:

Transferduur: geen, aangezien overname voertuig direct bij terminal.

Veiligheid:

24h personeel aanwezig, omheinde, met slagboom, verlicht, met vaste kwaliteitsstandaarden. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 2,00m; max. breedte: 2,30m; max. lengte: 5,00m;

Bij aankomst:

Niet nodig, aangezien het voertuig direct bij de terminal afgegeven wordt.

Bij aankomst:

Het voertuig wordt direct bij de vertrekterminal in ontvangst genomen. Belt u 60 minuten voor aankomst kort de parkeerplaatsbeheerder op (het telefoonnummer staat op uw boekingsbevestiging) en wacht u vervolgens in de auto op een medewerker. Ontmoetingspunt: am Terminal 1: Abflugebene C7, am Terminal 2: Ausgangstür E8. De medewerker noteert de kilometerstand, brandstof en eventuele schade en geeft een ontvangstbevestiging mee. Uw auto wordt dan naar de parkeerplaats op 13 km afstand gebracht Adres van de parkeerplaats: Düsseldorfer Straße 28, 65760 Eschborn Als u later dan de aangemelde aankomsttijd aankomt, informeert u dan tijdig telefonisch de parkeerplaatsbeheerder op het aangegeven telefoonnummer.

Bij terugkomst:

Neemt u alstublieft na de landing contact op met de parkeerplaatsbeheerder. Na terugkeer staat het voertuig reeds bij de aankomstterminal gereed. Details voor de overgave van het voertuig bij terugkeer ontvangt u bij de heenreis. Ontmoetingspunt: am Terminal 1: Abflugebene C7, am Terminal 2: Ausgangstür E8.

Alstublieft let op:

Uw auto wordt direct bij de vertrekhal overgenomen. Geef de gewenste transfertijden direct bij het boeken door. U moet uw autosleutel afgeven.

naar boven