Makkelijk en ontspannend: Auto aanname direct bij de cruise terminal.

Transfer:

Geen transfer nodig - voertuig wordt (tussen 0:00 en 24:00 uur) bij de cruise terminal in ontvangst genomen.

Transferduur:

geen, aangezien overname voertuig direct bij cruise terminal

Veiligheid:

Omheinde, verlichte, afgeslotene, video-gemonitord, bewaakte, 24 uur personeel bezette parkeerplaats. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Er zijn regelmatige controle-gangen door het personell en door een veiligheidsdienst.

Autoafmetingen:

Max. Hoogte: onbeperkt, max. Breedte: 2,30 m, max. Lengte: 6,00 m.

Bij aankomst:

Niet nodig, aangezien het voertuig direct bij de terminal afgegeven wordt.

Bij aankomst:

Auto aanname direct bij de cruise terminal. Bel na aankomst de parkeerplaatsbeheerder op (het telefoonnummer staat op uw boekingsbevestiging) en wacht vervolgens in de auto op de dienstdoende medewerker. Deze noteert kilometerstand, tankstand en eventuele schade, geeft u een ontvangstbevestiging en rijdt met uw auto vervolgens naar de parkeerplaats op 16 km afstand van de cruise haven (Morsestraße 25, 60486 Frankfurt am Main). Neem bij vertragingen telefonisch contact op met de parking en geef de nieuwe aankomsttijd door.

Bij terugkomst:

Bij terugkomst staat uw auto weer bij de cruise terminal klaar. Details voor de aanname van het voertuig op de dag van terugkomst ontvangt u bij de heenreis.

Alstublieft let op:

Auto aanname direct bij de cruise terminal.

Tips direct van de parkeerplaats:

Indien u uw transfergegevens nog niet had aangegeven, vul deze alstublieft onder "Mijn boekingen" in. Bij boekingen die pas op de dag van aankomst worden gemaakt, neem alstublieft direct contact op met de parking onder het vermelde telefoonnummer.

naar boven