Overname en teruggave van de auto bij de vertrekhal.

Transfer:

Geen pendeldienst nodig - uw auto wordt tussen 6:00 en 24:00 uur overgenomen bij de vertrekhal.

Transferduur:

Geen transfer nodig

Veiligheid:

De auto wordt geparkeerd op een omheind, afgesloten en verlicht parkeerterrein in Schwanheimerstr. 175, 60528 Frankfurt (op 8 km van de luchthaven). Er zijn bewakingcamera's. Het personeel surveilleert regelmatig. De autosleutels worden veilig opgeborgen tijdens het verblijf. De toegang is slechts met een medewerker mogelijk. De parkeerplaats is 24 uur per dag bemand.

Autoafmetingen:

Lengte: 5m, breedte: 2,30m, hoogte: geen limiet.

Bij aankomst:

Niet nodig, daar de overname en teruggave gebeurt bij de vertrekhal.

Bij aankomst:

De auto wordt direct bij de vertrekhal door het personeel overgenomen. Belt u a.u.b. de parkeerplaats op, 30 minuten voordat u aan de luchthaven aankomt (het telefoonnummer krijgt u met de boekingsbevestiging). Zij noteren de kilometerstand, stand van de benzinetank en eventuele beschadigingen en geven u een ontvangstbewijs. Daarna brengen ze uw auto naar de parkeerplaats (Schwanheimerstr. 175, 60528 Frankfurt). Mocht u vertraging hebben, informeert u alstublieft het personeel per telefoon.

Bij terugkomst:

Na het ophalen van uw bagage, meldt u zich alstublieft bij de parkeerplaats onder het telefoonnummer 0152/33700712. Het ontmoetingspunt is bij terminal 1 vertrekhal B3, Terminal 2 uitgang E8, deerde rijstrook.

Alstublieft let op:

Let op: als u het formulier niet invult, kan niet gegarandeerd worden dat de transfer op tijd uitgevoerd kan worden.
Wij raden u aan ca. 2 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de luchthaven aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte service worden gewaarborgt.

naar boven