8 dagen parkeren vanaf € 80.00

De autosleutel moet worden ingeleverd. Auto-overdracht direct bij de terminal.

Transfer:

Geen transfer nodig - voertuig wordt tussen 05:00 en 24:00 uur bij de vertrekterminal in ontvangst genomen.

Transferduur:

Transferduur: geen, aangezien overname voertuig direct bij terminal.

Veiligheid:

omheinde, verlicht, afgesloten, met vaste kwaliteitsstandaarden. De toegang is alleen met een medewerker mogelijk. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 2,00m; max. breedte: 2,30m; max. lengte: 5,00m;

Bij aankomst:

Niet nodig, aangezien het voertuig direct bij de terminal afgegeven wordt.

Bij aankomst:

Het voertuig wordt direct bij de vertrekterminal in ontvangst genomen. Belt u 30 minuten voor aankomst kort de parkeerplaatsbeheerder op (het telefoonnummer staat op uw boekingsbevestiging) en wacht u vervolgens in de auto op een medewerker. De medewerker noteert de kilometerstand, brandstof en eventuele schade en geeft een ontvangstbevestiging mee. Uw auto wordt dan naar de parkeerplaats op 14 km afstand gebracht Adres van de parkeerplaats: Lyoner Str 32, 60528 Frankfurt Niederrad Houd er rekening mee dat het op dit moment mogelijk is om organisatorische redenen dat uw auto geparkeerd staat op een beveiligde parkeerplaats (Am Südpark 14; Im Traubengrund 12; Am grünen Weg 16; oder in der Reichenberger Str. 6) tussen voordat hij naar het eigenlijke parkeerterrein reed. of geleverd bij de terminal. Als u later dan de aangemelde aankomsttijd aankomt, informeert u dan tijdig telefonisch de parkeerplaatsbeheerder op het aangegeven telefoonnummer.

Bij terugkomst:

Belt u na het in ontvangst nemen van uw bagage de parkeerplaatsbeheerder op. Na terugkeer staat het voertuig reeds bij de aankomstterminal gereed. Details voor de overgave van het voertuig bij terugkeer ontvangt u bij de heenreis.

Alstublieft let op:

Uw auto wordt direct bij de vertrekhal overgenomen. Geef de gewenste transfertijden direct bij het boeken door. De parkeerplaats bevindt zich in een milieuzone. U moet uw autosleutel afgeven.

naar boven