8 dagen parkeren vanaf € 87.00

De autosleutel hoeft niet te worden ingeleverd. Korte transfer naar het vliegveld.

Transfer:

24-uurs transfer (iedere 20 minuten) in prijs inbegrepen. Transferduur: ca. 8 minuten. Naar terminals: 1, 2.

Transferduur:

Transferduur: ca. 8 minuten.

Veiligheid:

24h personeel aanwezig, verlicht, met slagboom, bewaakt met camera, met vaste kwaliteitsstandaarden. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 2,00m; max. breedte: 2,50m; max. lengte: 6,00m;

Bij aankomst:

Kinderzitjes zijn nicht beschikbaar.

Bij aankomst:

Bij aakomst bij de parkeergarage overhaalt u alstublieft de bel en noem het trefword "Holiday Extras Kunde". U ontvangt geen parkeerkaart. Na de inrit in de parkeergarage parkeert u bij de zone voor de uitladen van uw bagage in de bagane grond. Gaat u alstublieft naar de receptie en toon uw boekingsbevestiging - u ontvangt een QR code, welke u voor de uitrit nodig heeft.
U wordt verzocht uw voertuig in een boven etage te parkeren en weer in de bagane grond te gaan, waar de halte voor de shuttle is. Informeert u de chauffeur over uw vertrek terminal.

Bij terugkomst:

Na aankomst gaat u naar het ontmoetingspunt, welke is gelegen bij terminal 1, uitgang A0, parkere 29. De pendeldienst vertrekt om de 20 minuten. Deze service telefonisch bestellen is niet nodig. Het ontmoetingspunt in terminal 2 is bij uitgang E bij de vierde rijstrook bij de zuil met het opschrift "23 N". Om door de pendeldienst bij terminal 2 te worden opgehaald dient u deze wel telefonisch te bestellen (nummer in uw boekingsbevesteging).
Om met uw voertuig de parkeergarage weer te verlaten, gebruik de QR code, welke u bij uw aankomst heeft ontvangen. Houd de QR code onder de scanner bij de slagboom.
Mocht u langer parkeren als geboekt gaat u alstublieft naar de receptie.

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ongeveer 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats te zijn. Houdt u hier rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aangeeft, anders kan er geen stipte transfer gegarandeerd worden. Wij willen u er tevens op wijzen dat de transfertijden bindend zijn. Betaal niet bij de parkeerautomaat! Uw boekingsbevestiging is uw bewijs, dat u de parkeerplaats al hebt betaalt. Gaat u alstublieft naar de receptie en toon uw boekingsbevestiging - uw parkeerkaart wordt hier omgezet naar de door u geboekte parkeerduur.

Adres:

Das Parkhaus Parkeergarage Frankfurt

Am Südpark 7-11, 65451 Kelsterbach

naar boven