8 dagen parkeren vanaf € 72.00

De autosleutel moet worden ingeleverd. Auto-overdracht direct bij de terminal.

Transfer:

Geen transfer nodig - voertuig wordt tussen 06:00 en 22:00 uur bij de vertrekterminal in ontvangst genomen. Buiten deze tijden is het afgeven van uw auto op aanvraag voor een toeslag van 99 EUR per rit mogelijk.

Transferduur:

Transferduur: geen, aangezien overname voertuig direct bij terminal.

Veiligheid:

omheinde, verlicht, afgesloten, met slagboom, bewaakt met camera, met vaste kwaliteitsstandaarden. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: 2,70m; max. breedte: 4,00m; max. lengte: 6,50m; Grotere auto's op aanvraag mogelijk. Tegen meerprijs van 45 EUR. Meld u eventuele grotere voertuigen alstublieft bij onze klantenservice aan.

Bij aankomst:

Niet nodig, aangezien het voertuig direct bij de terminal afgegeven wordt.

Bij aankomst:

Het voertuig wordt direct bij de vertrekterminal in ontvangst genomen. Belt u 30 minuten voor aankomst kort de parkeerplaatsbeheerder op (het telefoonnummer staat op uw boekingsbevestiging) en wacht u vervolgens in de auto op een medewerker. De medewerker noteert de kilometerstand, brandstof en eventuele schade en geeft een ontvangstbevestiging mee. Uw auto wordt dan naar de parkeerplaats op 13 km afstand gebracht Adres van de parkeerplaats: Schmidtstr. 45, 60326 Frankfurt Als u later dan de aangemelde aankomsttijd aankomt, informeert u dan tijdig telefonisch de parkeerplaatsbeheerder op het aangegeven telefoonnummer.

Bij terugkomst:

Neemt u alstublieft na de landing contact op met de parkeerplaatsbeheerder. Na terugkeer staat het voertuig reeds bij de aankomstterminal gereed. Details voor de overgave van het voertuig bij terugkeer ontvangt u bij de heenreis.

Alstublieft let op:

Geen transfer nodig - voertuig wordt tussen 06:00 en 22:00 uur bij de vertrekterminal in ontvangst genomen. Buiten deze tijden is het afgeven van uw auto op aanvraag voor een toeslag van 99 EUR per rit mogelijk. U moet uw autosleutel afgeven. Let op: Afhankelijk van de beschikbaarheid wordt het voertuig geparkeerd op de parkeerplaats of in de parkeergarage.

naar boven